Petrecerea tenisului feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub deviza „Stelele din toate timpurilor strălucesc la BCR Open România VIP White Party“, vedete şi personalităţi din lumea sportului au fost prezente la petrecerea de deschidere a turneului de tenis feminin, duminică seară, în Parcul Herăstrău.

Jucătoarele Raluca Olaru, Sorana Cârstea, Irina-Camelia Begu, Liana-Gabriela Ungur, Mădălina Gojnea, Cristina Dinu şi Elena Bogdan s-au numărat printre starurile petrecerii.

Paula Seling (stânga), Raluca Olaru, Sorana Cârstea, Irina Begu şi Cristina Dinu



Paula Seling a întreţinut atmosfera cu un recital, iar Dana Săvuică a fost gazda petrecerii. Invitaţii au beneficiat şi de o porţie de modă autohtonă prin colecţiile designerilor Agnes Toma, Cosmina Englizian şi Wilhelmina Arz.

image

Finalul colecţiei semnate de Wilhelmina Arz ( stânga) şi Ruxandra Dragomir, împreună cu jucătoarele de tenis prezente la eveniment



Andreea Marin Bănică s-a alăturat evenimentului încă din prima zi a turneului, fiind prezentă pe terenul de tenis din Parcul Herăstrău.

image

Andreea Marin Bănică şi Ruxandra Dragomir, preşedinta Federaţiei Române de Tenis



„Ruxandra Dragomir ne-a invitat să ne ocupăm de distracţia celor mici la Kid's Day, aşa că am pus la cale un spectacol de teatru cu muzică originală, jocuri, magie, dans şi concursuri cu premii pentru copii", a spus vedeta.

„Eu şi Violeta mea ne-am distrat aşa cum spune ea: „pe cinste, mami", a adăugat Andreea Marin Bănică. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu revista „OK!" România. 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite