Penelope Cruz susține că social media este „un experiment crud" pe copii: „Este atât de ușor să fii manipulat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actrița Penelope Cruz a dezvăluit în cadrul unui interviu că cei doi copii ai ei nu au telefoane sau conturi pe rețelele de socializare și a vorbit despre cum este să fii mamă a doi preadolescenți, relatează Business Insider.

Penelope Cruz
Penelope Cruz ține la intimitatea copiilor săi. Foto: Profimedia

În interviul acordat revistei Elle, actrița a mărturisit că încearcă să-i protejeze pe cei doi copii, Luna, în vârstă de 10 ani, și Leo de 12 ani, de pericolele reprezentate de tehnologie, recunoscând că aceștia nu au acces la rețelele de socializare pentru că „nici măcar nu au telefoane". 

Penelope Cruz este căsătorită din anul 2010 cu actorul spaniol Javier Bardem. 

Este atât de ușor să fii manipulat, mai ales dacă ai un creier care încă se dezvoltă", a declarat Cruz, în vârstă de 49 de ani, pentru Elle. „Și cine plătește prețul? Nu noi, nu generația noastră, care, poate la 25 de ani, a învățat cum funcționează un BlackBerry. Este un experiment crud pe copii, pe adolescenți", a mai adăugat ea. 

De asemenea, ea ține la intimitatea copiilor săi. Dacă își vor dori o carieră în lumina reflectoarelor, o vor face doar dacă vor vrea, a mai ținut Cruz să precizeze. 

Este la latitudinea lor să decidă dacă vor avea o slujbă care să fie expusă publicului sau nu. Pot vorbi despre asta când vor fi pregătiți", a adăugat vedeta din „Ferrari". 

Nu este pentru prima dată când Cruz vorbește despre modul în care își protejează copiii de pericolele de pe internet. 

Într-un interviu acordat în 2021 în cadrul emisiunii CBS Sunday Morning, actrița a declarat că este „foarte dură în ceea ce privește tehnologia" atunci când vine vorba de copiii ei. 

„Fără social media până la cel puțin 16 ani - chiar consider că acest lucru protejează sănătatea mintală”, a mai adăugat ea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite