Patrick Dempsey, desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patrick Dempsey este cel mai sexy bărbat în viață în anul 2023, au decis, în sfârșit, cei de la revista People. Spunem în sfârșit pentru că, după părerea fanilor, actorul din Anatomia lui Gray ar fi trebuit de mult să primească această distincție. 

Patrick Dempsey are 57 de ani și a declarat, modest, că premiul a fost o surpriză pentru el
Patrick Dempsey are 57 de ani și a declarat, modest, că premiul a fost o surpriză pentru el

Patrick Dempsey, în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost "complet șocat" când a auzit vestea și a crezut că este o glumă. El a menționat  că "întotdeauna am fost domnișoara de onoare". 

Patrick Dempsey, cel mai sexy bărbat în viață: „Sunt măgulit!”

Într-un interviu pentru revista People actorul a declarat că este foarte bucuros să primească acest premiu, nu oricine se poate lăuda cu asta. Mai mult, Dempsey, a dezvăluit că este măgulit, că ego-ul său a luat avânt însă în sensul bun al cuvântului. 

Vestea a fost anunțată pe 7 octombrie într-un episod al emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”. „Sunt doar fericit că au luat o decizie și că am fost eu anul acesta”, i-a spus Dempsey lui Kimmel. Dempsey a continuat apoi spunând că familia sa a găsit foarte amuzant noul său titlu: „Au râs destul de tare. Au spus: „Nu, serios, cine este?”

Patrick Dempsey, șarmantul doctor Shepherd din Anatomia lui Gray

Dempsey este cel mai bine cunoscut pentru rolul doctorului Derek Shepherd din serialul de lungă durată de pe ABC „Grey’s Anatomy”.  A jucat  în aproape 250 de episoade în rolul neurochirurgului Derek “McDreamy” Shepherd. El joacă în prezent rolul pilotului italian de curse Piero Taruffi în viitorul film biografic „Ferrari”, care va fi lansat în decembrie.

Dempsey, căsătorit cu Jillian, make up artist, a spus că este foarte curios acum de modul în care copiii săi, Talula, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani, vor reacționa la noul său statut: “Vor face mișto de mine, se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să primesc premiul. Ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr”.

Patrick Dempsey preia titlul de la Chris Evans, care a fost încoronat în anul 2022 drept cel mai sexy bărbat în viață.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite