Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă”: „Mama mea va fi atât de fericită”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Chris Evans a fost numit, luni, de revista People „cel mai sexy bărbat în viață” pentru anul 2022, după ce Paul Rudd, actorul cunoscut datorită rolului din filmul Marvel „Ant-Man”, a primit acest titlu în anul 2021, relatează Reuters.

Actorul Chris Evans
Chris Evans a fost numit „cel mai sexy bărbat în viață”. FOTO Profimedia

Evans, în vârstă de 41 de ani, a afirmat că înțelege titlul drept „o formă ciudată de laudă umilă”.

Totuși, era nerăbdător să comunice vestea cu mama sa. 

Mama mea va fi atât de fericită”, a afirmat Evans pentru People în cadrul unui interviu. „Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”, a mai adăugat actorul originar din Boston.  

Popularitatea actorului a crescut de-a lungul anilor, de la rolul dintr-unul dintre primele sale seriale de televiziune, „Opposite Sex”, în anul 2000, la interpretarea lui Steve Rogers/Captain America. 

În ciuda numeroaselor distincții primite la Hollywood, starul din „Gray Man” are aspirații și în afara actoriei, printre acestea se numără căsătoria și paternitatea. 

Deși are nevoie de timp pentru a se obișnui cu noua sa titulatură, actorul a afirmat pentru People că își va aminti cu plăcere de această zi atunci când va deveni „bătrân și flasc”. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite