Patricia Kaas, dezamăgită în dragoste de către un român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra cântăreaţă Patricia Kaas a mărturisit, în cartea sa autobiografică, povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de milionarul român Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase.

Patricia Kaas a descris, cu lux de amănunte, cum a reuşit românul să o cucerească, dar şi cum a fost părăsită de acesta, care îi spunea că ea este femeia vieţii lui. „Chiar la coborârea din avionul privat, tânărul era acolo pentru a mă întâmpina, cu un buchet de flori în mână. La cină am fost uimită să văd că gazda vorbeşte foarte bine limba franceză, dar, mai ales, că ştie totul despre mine", scrie vedeta în carte, conform Cancan.

Cântăreaţa a precizat că, după un timp, a cedat şi i-a căzut în braţe lui Truică, deşi ştia că acesta este însurat şi are doi copii. „Este grijuliu cu mine, este foarte bun la pat. Nu ne mai săturam. Parcă visez. Îmi vorbeşte de viitor. Îmi vorbeşte de noi. Îmi zice că sunt femeia vieţii lui", mai spune aceasta în cartea „L'ombre de ma voix".

image

Patricia Kaas se plânge, în final, de faptul că a fost doar un trofeu pentru român şi a fost părăsită de acesta după o vară petrecută împreună. „Pentru el, am fost doar un trofeu. Iată finalul poveştii mele de dragoste. Mă simt răvăşită", încheie aceasta.

În schimb, Remus Truică neagă că ar fi avut o relaţie cu artista, precizând că aceasta are fantasme erotice cu el.

Patricia Kaas şi Remus Truică s-au cunoscut în luna iulie a anului trecut, la petrecerea pe care acesta a organizat-o de ziua lui, la Snagov. Afaceristul a invitat-o pe celebra cântăreaţă să-i cânte, pentru un onorariu de 80.000 de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite