Paris Jackson a pozat topless pe Instagram pentru a-şi arăta noul tatuaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paris Jackson FOTO Guliver/Getty Images
Paris Jackson FOTO Guliver/Getty Images

Paris Jackson, fiica regretatului rege pop Mickael Jackson, şi-a arătat noul tatuaj printr-o fotografie topless postată pe Instagram Story. Tânăra se arată foarte mândră de noul ei tatuaj din zona pieptului şi a împărtăşit fanilor mai multe poze care lasă la vedere şi celelalte tatuaje pe care le are.

Paris Jackson, model şi actriţă, le-a împărtăşit fanilor săi, printr-o postare pe Instagram, cel mai recent tatuaj. Tânăra s-a arătat întodeauna deschisă din punct de vedere spiritual şi a ales, de această dată, un tatuaj chakra care reprezentă diverse puncte de energie. 

Tatuajul care acoperă centrul pieptului nu este nici primul şi, probabil, nici ultimul al artistei. Luna trecută, împreună cu naşul ei de botez, Macaulay Culkin, şi-a tatuat pe braţ o lingură. De asemenea, tânăra a firmat că are peste 50 de tatuaje pe corp, cele mai multe fiind făcute în decursul ultimului an. 

image

FOTO Instagram

Majoritatea tatuajelor ei sunt făcute în onoarea unor staruri precum John Lennon, David Bowie şi Prince. În 2016, şi-a făcut primul tatuaj cu tatăl ei, Michael Jackson, pe antebraţ. Imaginea arată ochii lui Michael din spatele unei măşti formate dintr-o maimuţă, un elefant şi un păun şi reprezintă imaginea discului „Dangerous“, lansat în anul 1989. 

image

Tatuajul „Dangerous“ de pe antebraţul artistei FOTO News.com

De asemenea, într-o postare pe Instagram de anul trecut, Paris Jacskon şi-a explicat decizia de a-şi face atât de multe tatuaje. „Măiestria tatuajelor va fi întotdeauna o controversă. Unora le vor plăcea tatuajele, altora nu. Le vor urî pur şi simplu. Eu am apreciat arta. Dintotdeauna“, a scris tânăra pe Instagram. 

Totodată, Paris şi-a apărat hotârârea de a posta poze nud pe reţelele de socializare: „Nuditatea a început ca o încercare de a reveni la natură, de a exprima libertate, de a fi mai sănătoşi şi a fost numită chiar o filozofie. A fi goi e ceea ce ne face umani. Pe mine mă ajută să fiu mai conectată la mama gaia. De obicei, când mă ocup de gradină, o fac goală. Este un lucru frumos, de fapt, fără să apelez la sexualitate, aşa cum procedează majoritatea starurilor de la Hollywood şi mass-media.“

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite