„Nu a fost deloc plăcut să lucrez cu el“: Rami Malek, primele declaraţii despre regizorul „Bohemian Rhapsody“, acuzat de agresiune sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rami Malek a fost recompensat cu Globul De aur pentru rolul lui Freddie Mercury FOTO Guliver/Getty Images
Rami Malek a fost recompensat cu Globul De aur pentru rolul lui Freddie Mercury FOTO Guliver/Getty Images

Rami Malek (37 de ani), actorul care-l interpretează pe Freddie Mercury în drama biografică de succes „Bohemian Rhapsody“, a vorbit pentru prima dată despre interacţiunea cu regizorul concediat al filmului, Bryan Singer, acuzat de agresiune sexuală şi de relaţii sexuale cu minori.

Actorul, premiat cu Globul de Aur şi nominalizat la premiile Oscar 2019 pentru prestaţia sa din „Bohemian Rhapsody“, a vorbit în premieră despre relaţia cu fostul regizor al filmului, Bryan Singer, la o săptămână după ce noi acuzaţii de agresiune sexuală au ieşit la iveală, scrie Daily Mail. 

Rami Malek s-a poziţionat de partea victimelor şi a declarat că „nu a fost prea plăcut“ să lucreze cu regizorul. 

„În ceea ce mă priveşte, nu a fost prea plăcut să lucrez cu Bryan. Chiar deloc. Şi asta este tot ceea ce pot spune în acest moment“, a declarat Malek, potrivit Hollywood Reporter. 

În alte declaraţii, Malek spunea că nu e la curent cu acuzaţiile de agresiune sexuală şi relaţii sexuale cu minori aduse regizorului. 

„Inima mea este alături de cei care au trecut vreodată prin asemenea situaţii“, a adăugat actorul, care le-a încurajat pe victime să aibă curajul să-şi spună poveştile. 

„E îngrozitor. E incredibil că se întâmplă astfel de lucruri. Înţeleg cât de greu trebuie să le fie (victimelor – n.r.). E oribil că, în ciuda campaniei MeToo, încă se petrec asemenea lucruri“, a adăugat actorul.

   

Imagine indisponibilă

Bryan Singer FOTO Getty Images

   

În decembrie 2017, directorii executivi au precizat că au luat decizia de a încheia colaborarea cu Singer după ce tensiunile dintre regizor şi Rami Malek au început să se amplifice. În plus, concedierea ar fi fost cauzată şi de absenţele inexplicabile şi din ce în ce mai frecvente ale regizorului de pe platourile de filmare. 

Singer a negat acuzaţiile privind comportamentul neprofesionist şi pretinde că Fox i-a interzis să îşi îngrijească un părinte bolnav, precum să aibă grijă şi de propria sănătate. De asemenea, fostul regizor a negat şi toate acuzaţiile de agresiune sexuală ce i-au fost aduse. 

Singer a fost înlocuit de Dexter Fletcher pentru ultimele filmări la „Bohemian Rhapsody“, dar a fost încă creditat drept regizor unic al filmului, conform regulilor Sindicatului Regizorilor Americani.  

Recent, după 12 luni de investigaţii, jurnaliştii de la „The Atlantic“ au publicat un articol devastator la adresa cineastului, după ce au stat de vorbă cu peste 50 de surse, inclusiv cu cei patru bărbaţi care susţin că au fost abuzaţi de Singer. 

Un individ a pretins că, la vârsta de 17 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu regizorul în timpul unei petreceri din casa acestuia, în 1997. Altul a declarat că el şi Singer au avut relaţii sexuale în acelaşi an, la reşedinţa din Berverly Hills, pe când avea 15 ani. Ambii susţin că regizorul, care avea atunci 30 de ani, ştia că ei au vârste sub 18 ani şi deci sub vârsta de consimţământ în California. 

Un al treilea a afirmat că a început o relaţie sexuală cu regizorul la vârsta de 17-18 ani şi l-a descris drept un „prădător“, potrivit news.ro. 

Nu este însă pentru prima dată când Bryan Singer este acuzat de agresiuni sexuale împotriva minorilor. Primele astfel de acuzaţii au apărut în 2014, când a şi fost dat în judecată de doi bărbaţi, însă ulterior aceştia au renunţat la procese. 

În ciuda unei producţii dificile şi a unei aprecieri rezervate din partea criticilor, „Bohemian Rhapsody“ a demonstrat că este un film de succes la nivel mondial, cu 800 de milioane de dolari încasări în box office până acum. Filmul a primit două premii Globul de Aur, Cel mai bun film dramă şi Cel mai bun actor într-un film dramă, fiind nominalizat, marţi, şi la cinci categorii ale premiilor Oscar 2019, inclusiv pentru Cel mai bun film

Următorul film al lui Bryan Singer va fi „Red Sonja“ pentru Millennium Films. O sursă a declarat pentru THR că regizorul a negociat un salariu de până la 10 milioane de dolari pe zi. 

Bryan Singer este celebru pentru regia unor producţii precum „The Usual Suspects“, patru filme din franciza „X-Men“ şi „Superman Returns“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite