Noi scurgeri de informaţii după atacul hackerilor asupra Sony: Angelina Jolie, „o actriţă netalentată şi răsfăţată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelina Jolie este numită „o actriţă netalentată şi răsfăţată“ într-un schimb de mailuri între reprezentanţi ai companiei Sony Pictures. Acestea sunt cele mai recente informaţii care ies la iveală după atacul informatic a cărui ţintă au fost studiurile Sony, potrivit dailymail.co.uk.

Un schimb de e-mailuri între producătorul Scott Rudin şi co-preşedintele Amy Pascal se referă la actriţa Jolie ca la „o actriţă netalentată şi răsfăţată“. În e-mail se dezbate faptul că Angelia nu a fost mulţumită la aflarea veştii că David Fincher va regiza biografia despre Steve Jobs şi nu remake-ul după pelicula Cleopatra, în care ea va juca rolul principal. 

„Jolie este supărată pentru că i-am dat lui David filmul despre Steve Jobs, l-a informat Pascal pe Rudin, într-un e-mail trimis în luna februarie a acestui an, publicat de Gawker.

Cu toate acesta, producătorul nu pare să vrea să discute această problemă cu Angelina, replicând: „N-o să moară. Nu vreau să îmi pierd timpul cu asta.

Mai târziu în acea zi, el i-a trimis un alt e-mail co-preşedintei Sony: „Mai bine o faci pe Angie să tacă înainte ca ea să îl împiedice pe David să se ocupe de filmul cu Steve Jobs. Replica lui Pascal a fost: „Nu mă mai ameninţa.

Rudin a continuat să o critice pe actriţă, dar şi ideea filmului, într-o altă serie de mesaje: „Nu se va face niciun film despre Cleopatra, chiar dacă asta presupune o serie de ieşiri violente pentru ego-ul răsfăţat al acestei femei, dar costurile filmului mă depăşesc. Dacă nu îi spui că nu îţi place scenariul, care, permite-mi să îţi reamintesc, nici ei nu îi este pe plac, se va isca o şi mai mare isterie. Lasă-mă să îţi spun că nu am niciun chef să o tolerez pe această răsfăţată şi o să îi spun asta chiar eu dacă nu o faci tu. 

   

Niciun reprezentant al actriţei Angelia Jolie nu a comentat evenimentele. Grupul de hackeri „Guardians of Peace“ a lansat un atac asupra studiourilor cinematografice Sony Pictures, piraţii cibernetici făcând public mai multe informaţii confidenţiale: onorarii ale unor vedete, numere de telefon, contacte etc. Reprezentanţii Sony spun că regimul din Coreea de Nord ar fi responsabil pentru atac, iar hackerii promit că dezvăluirile sunt doar începutul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite