Modelele Gigi şi Bella Hadid, jefuite pe o insulă din Grecia: „Nu mă mai întorc niciodată“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelele Gigi (24 de ani) şi Bella Hadid (23 de ani) au fost jefuite, în această săptămână, pe insula Mykonos din Grecia, unde cele două tinere îşi petreceau vacanţa.

Cunoscutele modele au venit pe insulă pentru a petrece cu familia ziua de naştere a surorii lor Alana, însă distracţia a luat sfârşit când au descoperit că au fost jefuite.

Astfel, Gigi şi Bella au rămas fără haine, poşete, bijuterii şi ochelari de soare. Bunurile au fost furate din vilă când acestea ieşiseră în oraş, potrivit Daily Mail.

Mohamed Hadid, tatăl celor două, a declarat pentru TMZ că fiicele sale sunt „traumatizate“ de cele petrecute în vacanţă.

Potrivit unor surse apropiate, tinerele cred că a fost vorba de cineva din interior, din moment ce personalul avea acces în spaţiul rezervat de ele. Au simţit că poliţia nu tratează cu prioritate jaful, de aceea, ele au luat un avion privat şi s-au întors acasă. 

Gigi Hadid a vorbit despre experienţa sa, într-un story pe Instagram. „Am fost jefuită în Mykonos. Nu mă mai întorc. Nu recomand. Cheltuiţi-vă banii în altă parte“, a scris modelul.

View this post on Instagram mornin 🇬🇷 A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 27, 2019 at 8:48am PDT
        View this post on Instagram                   wish you were here .💙 A post shared by 🦋 (@bellahadid) on Jul 28, 2019 at 3:00pm PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite