Mircea Badea s-a supărat rău de tot pe Netflix România pentru o ironie inspirată de o gafă a Vioricăi Dăncilă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Badea s-a supărat foarte tare pe Netflix România şi şi-a anulat abonamentul după ce echipa de social media a făcut o glumă pe seama deja celebrei gafe „orice om îi este teamă de...“ marca Viorica Dăncilă.

Pe pagina de Facebook Netflix România a apărut, pe 18 mai, următoarea postare: „Orice om îi place să se uite şi el la un serial pe Netflix.“ 

Aşadar, echipa de social media a platformei a exploatat una dintre gafele premierului României, Viorica Dăncilă, fără a o invoca pe aceasta, o practică des întâlnită şi în străinătate. Postarea s-a viralizat rapid, primind mii de Like-uri şi Share-uri.

La scurt timp, realizatorul Antena 3 s-a arătat indignat şi a anunţat pe Facebook că şi-a anulat abonamentul Netflix pentru că a plăti în continuare acest serviciu i se pare o „abominaţie“, asociind divizia din România a plarformei americane cu stalinismul şi mişcarea #rezist.

mircea badea captura

Contactaţi de „Adevărul“, reprezentanţii Netflix România au precizat că nu vor să comenteze acest subiect.

Gafa antologică a premierului României a fost făcută pe 14 mai când, întrebată de jurnalişti dacă se teme de o eventuală plângere penală, Viorica Dăncilă a replicat: „Orice om îi este frică de o plângere penală.“ Evident, declaraţia s-a răspândit cu repeziciune şi a prilejuit numeroase glume.

Cât despre Netflix, platforma este celebră pentru stilul degajat, glumeţ şi ironic pe care îl adoptă pentru a-şi promova produsele şi pentru a atrage un public cât mai numeros. De fapt, nu este pentru prima dată când  Netflix răspunde cu ironie la o altă gafă a premierului în funcţie. În aprilie, Netflix a invitat-o pe Viorica Dăncilă în „Lumea Răsturnată“ publicând o imagine din celebrul serial „Stranger Things“, însă în loc de numărul 11 tatuat pe braţul personajului Eleven apărea 20-20. Era o aluzie la şedinţa de guvern în care Dăncilă a citit „douăzeci douăzeci“, referindu-se la anul 2020.

   

Pe lângă glumiţele izvorâte de pe scena politică, Netflix a ironizat şi preţul cireşelor, grătarele de 1 Mai şi mania de a face poze în rapiţă.

Netflix este cea mai mare televiziune prin internet din lume. Cu peste 125 milioane de abonaţi din 190 de ţări se bucură zilnic de peste 140 de milioane de ore de seriale şi filme, incluzând documentare şi filme de lung metraj originale. Abonaţii au acces nelimitat la conţinut, oricând şi oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceştia pot reda, întrerupe şi relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite