Mirabela Dauer, surprinsă de Adrian Despot plângând într-un restaurant: „Era cu telefonul sub masă”

0
0
Publicat:

Invitat în podcastul „Lucruri simple” al lui Horia Brenciu, Adrian Despot și-a amintit o scenă cu artista Mirabela Dauer, pe care a surprins-o plângând. Ceea ce, inițial, l-a îngrijorat l-a făcut pe artist să râdă ulterior.

Adi Despot a relatat scena cu Mirabela Dauer, care l-a pus inițial pe gânduri, dar care s-a dovedit de-a dreptul amuzantă.

A povestit că se îndrepta împreună cu Fuego să o cunoască pe mama acestuia, când a zărit-o pe celebra cântăreață a anilor '80 într-o ipostază despre care a mărturisit că l-a îngrijorat la prima vedere.

Mirabela Dauer. FOTO Facebook Mirabela Dauer
Mirabela Dauer. FOTO Facebook Mirabela Dauer

Artista l-a lămurit însă că de vină pentru lacrimile ei era un film la care se uita pe telefon.

„Mergând pe lângă Paul Surugiu să o salut pe mama lui, o văd pe Mirabela Dauer plângând la masă. M-am speriat, crezând că s-a întâmplat ceva nasol. O întreb ce s-a întâmplat şi ea, suspinând: Adi, mă uit la un serial! Ea era cu telefonul sub masă”, a povestit Adi Despot, amuzat.

Articolul integral, în Click!

Mirabela Dauer, vedeta unui concert la Astra Film

Amintim că Mirabela Dauer a fost în, în octombrie, vedeta unui concert la Astra Film Festival, în cadrul unei memorabile petreceri retro, la care, alături de îndrăgita artistă, au mai mai fost prezente alte nume ale anilor ’80.

Momentul s-a dorit a fi o reînviere a atmosferei emoțiilor discotecilor din anii ’80, petrecerea fiind inspirată de filmul Playback de Iulia Rugină.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite