Mihai Bobonete i-a luat apărarea Antoniei: „Nu este vreo proastă care habar n-are să vorbească limba română”

0
Publicat:

Mihai Bobonete a fost recent invitat în emisiunea „La Măruță”. Vorbind despre prodcastul său în care Antonia a fost de acord să apară, actorul i-a luat apărarea acesteia, spunând că este o persoană minunată şi talentată, potrivit Libertatea.

Mihai Bobonete îi ia apărarea Antoniei, FOTO arhivă
Mihai Bobonete îi ia apărarea Antoniei, FOTO arhivă

Deşi are o mulţime de fani şi este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România, Antonia a fost adesea pusă la zid că nu vorbeşte corect limba română şi face dezacorduri. Acesta este motivul pentru care, de ceva timp, ea a refuzat să mai apără ca invitată în emisiuni tv sau prodcasturi.

Actorul din „Las Fierbinți” le-a reamintit tuturor că artista a plecat din ţară la vârsta de 5 ani şi pentru o lungă perioadă de timp a locuit în Statele Unite. Acesta este motivul pentru care uneori nu se exprimă tocmai bine, „nu este vreo proastă care habar n-are să vorbească limba română”, a spus actorul, în stilul lui caracteristic. „Să știi! Chiar vorbeam cu Antonia. Ea e o persoană foarte dragă mie, pentru că eu și Alex suntem frați din Craiova, deci na… tu ești la Târgu Jiu. (...) Ziceam că Antonia este o persoană foarte drăguță așa, dar faptul că a trăit și a crescut acolo (Statele Unite - n.n.), dacă uneori mai face câte un dezacord sau ceva, nu este că e vreo proastă care habar n-are să vorbească limba română. Efectiv, ea a crescut și s-a născut vorbind limba engleză” – a spus Mihai Bobonete, în cadrul emisiunii lui Măruţă.

De multe ori, iubita lui Alex Velea a refuzat să apară la TV sau la podcasturi, pentru că se temea că oamenii o vor judeca pentru greșelile sale gramaticale. Astfel, de cele mai multe ori, Antonia refuză să vorbească în fața camerei de filmat.

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des. E evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română mă blochez. De aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi... Simt că nu mă voi exprima corect. Mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: «Ești proastă, nu știi să vorbești». De multe ori îmi spun: cine vrea să mă înțeleagă o va face. Cine vrea doar să haterească tot o va face”,  mărturiseşte Antonia pe contul său de Instagram.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite