Mickey Rourke adoptă un căţel maidanez din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Mickey Rourke, aflat în România pentru filmările la thrillerul „Dead in Tombstone", a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, căruia i-a dat numele Foxy.

Un mare iubitor de animale, Rourke a decis să adopte un câine vagabond din România, după ce a văzut că pe străzile Bucureştiului există multe animale fără stăpân.

În aceeaşi conferinţă de presă, celebrul actor american a anunţat că intenţionează să construiască şi un adăpost pentru câinii maidanezi din Bucureşti.

Într-un interviu acordat în 2011, Mickey Rourke spunea: „Câinii mi-au salvat viaţa". În anii 1980-1990, Mickey Rourke era pe punctul de a deveni o legendă a Hollywoodului, însă a început să aibă probleme, să devină imprevizibil, dificil şi chiar periculos. Prezenta simptome de abuz de droguri şi boli mintale. În această perioadă, după cum povesteşte actorul, s-a întors la cariera de pugilist profesionist şi a suferit distrugeri masive la nivelul feţei, având nevoie ulterior de o reconstrucţie facială. Şi-a pierdut soţia, prietenii şi cariera. Rourke a declarat că, într-unul dintre aceste momente, s-a uitat la Beau Jack, un Chihuahua pe care îl avea, care părea să-l întrebe: „Cine va avea grijă de mine?"În acel moment, spune vedeta, a început să-şi schimbe viaţa. A adoptat mai mulţi câini, a început să apere drepturile animalelor şi şi-a reluat cariera de actor. Rourke a spus că a ieşit din depresie datorită câinilor săi.

Comparat cu Marlon Brando, graţie rolului Rusty James din „Golanii/ Rumble Fish", actorul american Mickey Rourke, în vârstă de 59 de ani, a devenit un veritabil sex-simbol la Hollywood în anii 1980, după rolul din „9 săptămâni şi jumătate" (1986). Dar, după câteva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, în 1991, să-şi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase în anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, ieşind desfigurat din această perioadă mai puţin fastă din viaţa sa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite