Mica de la „Abracadabra“ a fost înmormântată în rochie de mireasă. Tatăl ei: „Cu ce-a greşit fata mea?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mica de la Abracadabra, condusă pe ultimul drum FOTO Adevărul
Mica de la Abracadabra, condusă pe ultimul drum FOTO Adevărul

Înmormântarea Michaelei Niculescu a luat sfârşit la cimitirul parohial Andronache din Bucureşti. Trupul tinerei de 31 de ani care a murit joi din cauza cirozei a fost ţinut în ultimele zile la biserica Sf. Gheorghe de pe Calea Plevnei, unde s-a oficiat şi slujba de înmormântare.

Printre cei care au venit la înmormântare s-au numarat membrii familiei, fostii colegi de la scoala si de pe platourile de filmare, dar si curiosii de ocazie din cartierul de lânga cimitir. Dupa cum a fost si Mica, o fire linistita si modesta, care a preferat sa nu iasa în evidenta prea mult, si ceremonia de înmormântare s-a tinut într-o cadru restrâns unde n-au participat mai mult de 200 de persoane. 

Magicianul Marian Râlea, Abramburica (Dana Rogoz) si surorile de la Bambi, Denisa si Raluca, au fost printre cele mai cunoscute figuri prezente la cimitir. 

Tatal Michaelei a plecat în lacrimi din cimitir, întrebându-se retoric „Cu ce a gresit fata mea?“.

Dupa cum în copilarie a atras aplauzele publicului prin rolul printesei din „Abracadabra“, si de data aceasta, Mica a fost omagiata în acelasi mod reverentios. Totusi, câtiva copii din cartier s-au plimbat cu trotineta prin cimitir si s-au urcat pe morminte, în speranta ca o vor vedea pe cea care a murit la numai 31 de ani.

Michaela Niculescu a încetat din viata joi, la Spitalul Fundeni din Capitala din cauza cirozei hepatice, o boala pe care a tinut-o ascunsa de parintii sai mai bine de un an. În copilarie a jucat în „Abracadabra“, iar în adolescenta, s-a reprofilat pe IT, terminându-si studiile la Oxford si la Viena. În timpul liber, Mica prefera sa calatoreasca, dar si sa se bucure de viata de noapte, cântând karaoke. 


TOATE ŞTIRILE DESPRE MICA DE LA ABRACADABRA

„Magicianul” Marian Râlea: „Mica a fost sufletul echipei «Abracadabra»“

Moartea Michaelei Niculescu, Mica de la „Abracadabra“ a îndurerat lumea artistică, dar şi generaţia care a crescut cu Magicianul şi cu ajutoarele lui. Cei care au îndrăgit-o pe Mica îşi pot lua adio de la ea vineri şi sâmbătă, la biserica Sf. Gheorghe de pe Calea Plevnei din Capitală, unde va fi depus trupul neînsufleţit al tinerei.

Mesaje de la fanii şi prietenii Micăi de la Abracadabra: „Vei rămâne Mica cea plină de zâmbete şi de sensibilitate atât de frumos exprimată prin cântecele tale“

Fanii Michaelei Niculescu, cunoscută ca Mica de la Abracadabra, au lăsat pe pagina de Facebook zeci de mesaje de condoleanţe şi de încurajarea a familiei, după ce au aflat că tânăra de numai de 31 de ani a fost răpusă de boala cruntă de care suferea: ciroză hepatică.

VIDEO Ce fac copiii de la „Abracadabra“

Michaela Niculescu, cunoscuta sub numele de Mica în grupul copiilor de la „Abracadabra”, a murit, joi, la vârsta de 31 de ani, internată fiind la Spitalul Fundeni din Capitală. De finalul emisiunii care i-a consacrat, atât Michaela, cât Dana Rogoz (Abramburica), Ducu Ion şi ceilalţi ucenici ai Magicianului Marian Râlea şi-au separat drumurile, unii rămânand în lumina reflectoarelor, alţii ferindu-se de ea.

Mica de la Abracadabra este grav bolnavă. „M-am căsătorit cu boala însăşi“

Michaela Niculescu, cunoscută drept Mica de la Abracadabra, este bolnavă de ciroză şi se află în stare foarte gravă la spital.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite