Meghan Markle a detronat-o pe Kate Middleton în topul celor mai frumoase femei din Familia Regală britanică: la ce capitole o întrece şi cine mai e în top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Meghan Markle (36 de ani), viitoarea soţie a prinţului Harry, a detronat-o pe ducesa de Cambridge Kate Middleton în topul celor mai frumoase femei din Familia Regală britanică.

Meghan Markle are cel mai frumos chip regal, înregistrând un scor de aproape 100% pe baza „raportului de aur/golden ratio“, cea mai veche unitate de măsurare a frumuseţii fizice.

Chirurgul estetician Julian De Silva a analizat chipul logodnicei prinţului Harry şi a concluzionat că are un nas aproape perfect şi poziţia ochilor este ideală.

Meghan Markle, alături de viitorul soţ, prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images

meghan markle si printul harry foto guliver/getty images

Meghan Markle o detronează astfel pe soţia prinţului William, Kate Middleton (36 de ani), care a obţinut un scor de 86,8%. 

Ducesa de Cambridge a condus topul până acum FOTO Guliver/Getty Images

image

„Meghan şi Kate sunt de departe cele mai atrăgătoare figuri. Meghan are o simetrie facială deosebită şi se apropie cel mai mult de ceea ce grecii considerau chipul perfect. Forma nasului este aproape de perfecţiune, cu un scor de 98,5%, poziţia ochilor este exactă, iar bărbia ei superbă în formă de V este mult mai frumoasă decât a ducesei. Dar şi Kate are un scor foarte mare şi se evidenţiază prin decalajul perfect dintre nas şi buze, dar şi prin distanţa mare dintre ochi“, a explicat medicul pentru Daily Mail.

Pe locurile următoare s-au clasat Zara Phillips (36 de ani), singura fiică a Prinţesei Regale Anne, Prinţesa Beatrice (29 de ani) şi Prinţesa Eugenie (27 de ani), fiicele ducilor de York.

Zara Phillips FOTO Guliver/Getty Images

image

Prinţesele Beatrice (dreapta) şi Eugenie FOTO Guliver/Getty Images

image

„Raportul de aur/Golden Ratio“ este o ecuaţie matematică concepută de grecii din antichitate în încercarea de a măsura frumuseţea. De asemenea, este formula folosită de pictorul Leonardo Da Vinci pentru corpul uman perfect din celebrul său desen Omul Vitruvian. Cu cât proporţiile unui chip sau ale unui corp sunt mai apropiate de numărul 1.618, cu atât mai frumoase sunt. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite