Matthew McConaughey, într-o stare deplorabilă. Actorul are nevoie de ajutorul mamei sale pentru a se deplasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matthew McConaughey îşi pune viaţa în pericol pentru un rol
Matthew McConaughey îşi pune viaţa în pericol pentru un rol

Mulţi actori se pregătesc cu atenţie pentru un anumit rol, fiind dispuşi să slăbească, să se îngraşe, să petreacă luni întregi pentru a-şi cunoaşte personajul. Matthew McConaughey pare să fie unul dintre aceşti actori, în prezent el pregătindu-se pentru a juca un bolnav de SIDA în filmul "The Dallas Buyer's Club".

Matthew McConaughey a fost nevoit să urmeze o dietă strictă pentru a slăbi, însă lucrurile par să fi luat o întorsătură dramatică, scrie Mediafax.

Actorul american a început să slăbească în urmă cu câteva săptămâni, schimbările fiind observate la scurt timp de fanii săi şi de familie, care s-a arătat îngrijorată de numărul mare de kilograme pierdute de Matthew McConaughey.
Cu toate acestea, vedeta a continuat să slăbească, el apărând, duminică, în Austin, extrem de slăbit, având nevoie de ajutorul mamei sale, Mary, pentru a se deplasa, la finalul slujbei de dimineaţă.

image

McConaughey îl va interpreta pe Ron Woodroof, un electrician heterosexual, homofob, din Texas, căruia medicii i-au spus că mai are şase luni de trăit după ce a aflat că are SIDA. Nemulţumit de faptul că nu are acces la medicamente opţionale, el a pus la punct o afacere prin care aducea prin contrabandă medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. El a murit în 1992. Se pare că McConaughey a câştigat rolul în detrimentul unor staruri precum Brad Pitt sau Ryan Gosling.

Matthew McConaughey avea o formă fizică de invidiat în urmă cu câteva luni, fanii putându-l admira în cel mai recent film al său - Magic Mike - în care joacă rolul unui striper.

Matthew McConaughey
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite