Maşina Loredanei Chivu, incendiată de o femeie care a confundat-o pe asistenta TV cu amanta soţului ei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina asistentei TV Loredana Chivu (30 de ani) a fost incendiată de o femeie din judeţul Vrancea, din cauza unei coincidenţe.

Potrivit Monitorul de Vrancea, maşina asistentei TV Loredana Chivu a fost incendiată de o femeie din Panciu, care bănuia că soţul ei are o relaţie extraconjugală cu o tânără din localitatea Bizigheşti. Vrând să se răzbune, ea a plănuit să incendieze maşina amantei. 

Printr-o coincidenţă bizară, aici a dat peste autoturismul Loredanei Chivu, un Mercedes GLE Coupe, împrumutat însă de fratele asistentei TV, care se pare că o cunoştea pe tânăra din Bizigheşti. 

Văzând că aceasta umblă la maşină, cea care se credea înşelată a dedus că e autoturismul presupusei amante.

După ce toată lumea a intrat în casă, în jurul orei 4 dimineaţa, femeia din Panciu a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc, apoi a fugit, potrivit sursei citate. 

Cum a fost prinsă femeia 

La faţa locului au ajuns pompierii care, după lichidarea incendiului, au stabilit că focul a fost pus intenţionat. Femeia a fost descoperită rapid, deoarece a uitat la locul incendiului 2 telefoane mobile şi a fost reţinută de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Ea riscă să stea după gratii între 2-7 ani.

La scurt timp după incident, Loredana Chivu a postat o fotografie pe contul de Instagram cu mesajul „Nimic nu mă poate opri. 

        View this post on Instagram                   🤍☺️ #nothincanstopme #godsplan A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on May 9, 2020 at 9:01am PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite