Măruţă jr, vedetă la botez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Alexandru, copilul cuplului Andra şi Cătălin Măruţă, a fost creştinat. Naşi au fost Arpad Paszkany şi Anamaria Feher. Slujba de creştinare a avut loc duminică, la Biserica Sfântul Fanurie. La petrecerea care a avut loc la un restaurant din apropierea Capitalei au participat 300 de invitaţi.

Duminică, 19 iunie, a fost o zi importantă pentru cântăreaţa Andra şi pentru soţul ei, prezentatorul Pro TV, Cătălin Măruţă. Copilul lor, în vârstă de trei luni, David Alexandru, a fost botezat. Băieţelul a fost „vedeta" zilei, atât la slujba de creştinare, cât şi la petrecerea pe care părinţii au organizat-o la un local din afara Bucureştiului.

Vezi mai multe imagini de la botez pe click.ro

Finii şi naşii, după creştinarea lui David



Însoţiţi de naşii copilului, Arpad Paszkany, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, şi iubita acestuia, Anamaria Feher, de rude şi de prieteni apropiaţi, Andra şi Cătălin şi-au adus copilul la Biserica Sfântul Fanurie, situată pe strada Cerceluş din Bucureşti.

image

La ieşirea din Biserica Sfântul Fanurie



În braţele naşei, îmbrăcat în jeanşi şi cămăşuţă bleu, Măruţă jr a fost un copilaş exemplar: foarte cuminte, el a plâns puţin doar în momentul în care a fost botezat de preot în apa sfinţită. De altfel, chiar şi preotul care a oficiat slujba s-a minunat de cuminţenia lui David, căruia i-a prezis, la terminarea slujbei, că va îmbrăca mai târziu veşmântul preoţesc!

Bebeluş la costum şi la papion

La sfârşitul ceremoniei religioase, Măruţă jr a îmbrăcat hăinuţe elegante, un costum negru cu papion, şi a cerut imediat de mâncare. Grijulii şi vizibil emoţionaţi, părinţii au fost tot timpul cu ochii pe bebeluşul lor. Ei au primit felicitări din partea rudelor şi a prietenilor, şi au confirmat, prin gesturi şi prin cuvinte, că ziua de duminică a fost una dintre cele mai frumoase din viaţa lor. Sute de invitaţi au venit seara la petrecerea organizată la un local din apropierea Capitalei.

image

Bunicii materni şi paterni au fost alături de David, de părinţii şi naşii lui, la primul eveniment important din viaţa sa



Într-o superbă rochie roşie, Andra şi-a întâmpinat invitaţii strângându-l la piept cu multă dragoste pe micul David. „Ne bucurăm că au fost alături de noi în această zi atâţia oameni pe care îi simţim aproape. A fost un botez reuşit, şi asta nu o spun eu, ci invitaţii care au stat până în zori şi au cântat, au dansat, s-au simţit bine. Asta ne-a bucurat cel mai mult, că prietenii şi cei apropiaţi ne-au fost alături atât la biserică, cât şi la petrecere", a mărturisit Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii „Happy Hour" de la Pro TV.

Au venit şi ursitoarele

image

Ursitoarele i-au prezis lui David viaţă lungă şi fericită



Fericitul tată şi-a luat în serios rolul de gazdă a petrecerii şi a dat startul spectacolului în care au „evoluat" trupa Zero, Valentin Dinu, Holograf, taraful din Clejani şi Pepe. Nu au lipsit nici ursitoarele, aşa cum cere tradiţia, care i-au prezis micuţului David o viaţă lungă şi frumoasă şi i-au urat să moştenească talentul mamei sale şi să ajungă prezentator la... „Happy Hour".

Valentin Dinu, finalist în primul sezon al concursului „Românii au talent", i-a cucerit pe toţi cei prezenţi cu vocea sa. Pe ringul de dans, Cătălin Măruţă nu a putut sta deoparte şi şi-a luat la dans soţia. Într-un decor superb, ornat cu trandafiri albi şi roşii, cei 300 de invitaţi au sosit cu mic cu mare la petrecerea lui David Alexandru.

Invitaţii au petrecut până târziu

Printre aceştia s-au numărat Andreea Esca şi Alexandre Eram, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Smiley şi Laura Cosoi, Dana Rogoz, Alex Velea, Corina Bud, Roxana Ciuhulescu, Roxana Ionescu, Mirabela Dauer, Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, Loredana, Magda Pălimariu şi Piticu, Ştefan Bănică şi Andreea Marin, CRBL, Leonard Doroftei şi soţia acestuia, Monica, şi mulţi alţii.

image

Printre alţi invitaţi, Leonard Doroftei şi soţia acestuia, Monica, au dansat până seara târziu



Şi doamna Bamboi, cea mai atipică „asistentă" din showbizul românesc, şi-a făcut apariţia la botezul lui Măruţă jr. Toţi invitaţii au dansat până târziu în noapte, iar la final s-au înfruptat din deliciosul tort cu cinci etaje ornat cu gărgăriţe şi un iepuraş.

"Ne bucurăm că au fost alături de noi în această zi atâţia oameni pe care îi simţim aproape."
Cătălin Măruţă
prezentator TV

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite