Marina Almăşan, adevărul despre relaţia cu Victor Socaciu şi despre fostele soţii ale artistului

0
0
marina almasan

Victor Socaciu, care a murit pe 27 decembrie 2021 la vârsta de 68 de ani, a fost unul dintre cei mai iubiţi artişti români, dar şi cel mai curtat, fiind căsătorit de patru ori. Marina Almăşan, cea de-a treia soţie a artistului, a lansat zilele trecute o carte de amintiri intitulată „Ceasul iubirii... cei 16 ani alături de Victor Socaciu”. Marina a vorbit în premieră şi despre fostele soţii ale artistului, pe care le numeşte „văduvele negre”.

„Nu am niciun război cu fostele. Pe prima soţie a lui Victor nu am cunoscut-o, ea trăind de multă vreme în Australia. Ştiu doar ca a fost prima iubire a lui Victor şi o femeie remarcabilă. Pe а doua soţie am cunoscut-o, ba cred chiar că am avut-o invitată într-o emisiune a începuturilor mele, când nici nu cred că ştiam că este soţia lui Victor. Ţin minte că era o femeie foarte frumoasă şi distinsă.

Victor nu şi-a vorbit niciodată de rău fostele soţii, această eleganţă făcea parte din felul său de a fi.La ultimul personaj nu-mi pierd vremea să mă refer, ştiind modul urât în care s-a insinuat în viaţa familiei noastre”, a declarat Marina Almăşan. 

CONTINUĂ SĂ PECITEŞTI PE CLICK.RO

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite