Margot Robbie dezvăluie că a primit ameninţări cu moartea după „Suicide Squad“: ce măsuri a luat actriţa pentru a se simţi în siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Margot Robbie o va interpreta pe Harley Quinn şi în „Suicide Squad 2“
Margot Robbie o va interpreta pe Harley Quinn şi în „Suicide Squad 2“

Actriţa australiană Margot Robbie (27 de ani), care a jucat rolul Harley Quinn în „Suicide Squad“ a mărturisit că, pe lângă fanii pe care i-a câştigat datorită filmului, faima a atras în jurul ei şi o atenţie neplăcută, pentru care a fost nevoită să investească mai mulţi bani în măsuri de securitate mai drastice.

Actriţa, care a intrat în lumina reflectoarelor după rolul din „The Wolf of Wallstreet“, a declarat pentru The Hollywood Reporter că viaţa ei s-a schimbat după filmul DC Comics „Suicide Squad“, în urma căruia a început să aibă de a face cu hărţuitori de la care a primit ameninţări cu moartea. Asta a făcut-o să investească mai mulţi bani pentru a se simţi în siguranţă şi, în consecinţă,s-a orientat tot mai mult spre producţiile de buget mare, ce-i asigurau o remuneraţie pe măsură.

„Sunt o mulţime de lucruri pe care le înveţi pe parcurs, cum ar fi acela că, când primeşti ameninţări cu moartea, e înţelept să ai o echipă de securitate pentru a verifica istoricul acelora care le trimit. Să se intereseze de posibile acte de violenţă, deoarece este necesar să ştii dacă ai nevoie de gărzi de corp când mergi la anumite evenimente”, a explicat actriţa.

„Fiecare analiză de acest fel, în scopuri de securitate, costă în jur de 2000 de dolari. Deci trebuie să iei acest lucru în considerare când te implici în aşa ceva. Pentru că este un alt fel de carieră. Trebuie să ai mereu un contract ce îţi poate susţine un asemea stil de viaţă. Nu mai poţi face filme independente toată viaţa, pentru că a existat o producţie care a schimbat totul şi acum trebuie să îţi poţi permite să poţi investi în siguranţa ta. Mi-ar fi plăcut, însă, ca cineva să-mi fi explicat aceste lucruri înainte. Nu aş mai fi fost la fel de afectată de poziţia în care mă aflu pentru că aş fi ştiut la ce să mă aştept”, a mai spus aceasta.

image

FOTO Getty Images

Deşi susţine că ameninţările primite au făcut-o să se orienteze şi mai mult spre blockbustere, Margot Robbie nu exclude dintre proiectele sale nici filmele de bugete ceva mai modeste, dar în care are un rol central, cum este, de exemplu, „I, Tonya“, al cărui buget de producţie a fost de 11 milioane de dolari şi care urmează să apară anul acesta. Actriţa nu a renunţat nici la Harley Quinn, pe care o va interpreta din nou atât în „Suicide Squad 2“, cât şi în spin-off-ul „Gotham City Sirens“. De asemenea, Margot o va interpreta pe Regina Elisabeta I a Angliei în filmul „Mary, Queen of Scots“, care apare anul acesta.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite