Mama lui Bruno Mars a murit de anevrism cerebral. Cântăreţul şi-a tatuat numele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bernadette Hernandez, mama artistului recompensat cu premiul Grammy, a încetat din viaţă la 55 de ani, într-un spital din Honolulu, Hawai. Femeia a fost o sursă de inspiraţie pentru interpretul hitului „Grenade“.

Iniţial, jurnaliştii americani au anunţat că femeia primeşte îngrijire medicală, după ce a suferit un atac de cord. „Bernadette este internată, iar nepoţii o vizitează, a declarat o prietenă de familie pentru revista "Star". Potrivit CNN, starea de sănătate s-a agravat, iar medicii nu au mai putut să o salveze pe mama artistului care a murit din cauza anevrismului cerebral (o zonă dilatată a peretelui arterial, iar atunci când se rupe, produce hemoragii cerebrale şi accidente cardio-vasculare - n. r.).

Mama lui Bruno Mars a fost o sursă de inspiraţie pentru cântăreţul care şi-a tatuat numele ei pe umăr. Femeia născută în Phillipine a emigrat în Hawai, unde a lucrat ca dansatoare şi cântăreaţă, prin experienţa artistică acumulată, fiind un adevărat sprijin pentru Mars, care a urcat pe scenă de la o vârstă fragedă.

Interpretul hiturilor „Grenade“, „Just the Way You Are“ şi „When I Was Your Man“ a câştigat multiple trofee la galele Grammy, American Music Awards (AMA), Billboard Music Awards şi Brit Awards, având peste opt milioane de albume şi 58 de milioane de single-uri vândute la nivel internaţional.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite