Malia Obama, în centrul atenţiei după dansul nebunesc de la festivalul Lollapalooza VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Malia, fiica cea mare a fostului preşedinte american Barack Obama, a fost surprinsă în timp ce dansa nebuneşte la festivalul Lollapalooza, iar imaginile au stârnit reacţii dintre cele mai diverse. În timp ce unii internauţi au criticat-o pentru felul în care s-a manifestat, alţii i-au luat apărarea, fiind de părere că pur şi simplu ştie cum să se distreze pe cinste.

Malia Obama, în vârstă de 19 ani, a fost filmată în timp ce executa mişcări nebuneşti de dans, tăvălindu-se pe jos şi dând cu pumnii în pământ, la concertul trupei The Killers din cadrul celebrului festival de muzică Lollapalooza, desfăşurat în Chicago.

De asemenea, în imaginile publicate de TMZ.com se vede cum fiica fostului lider american părăseşte zona de concert într-o maşinuţă de golf, însoţită de un agent al serviciilor secrete.

Filmarea a stârnit dezbateri aprinse legate de comportamentul tinerei, o parte dintre internauţi considerându-l inadecvat, în timp ce alţii fiind de părere că Malia are dreptul să se distreze ca orice om normal.

„Malia Obama face ceea ce ar trebui să facă oricine la un concert: se distrează“, „Malia Obama se simte bine, ca orice om normal, dar problema este că tot timpul va fi urmărită şi înregistrată“, sunt doar câteva dintre mesajele de susţinere citate de Daily Mail.

Nu este pentru prima dată când Malia Obama se află în centrul atenţiei. Anul trecut, la acelaşi festival, tânăra, care urmează să înceapă studiile la Harvard, a fost filmată în timp ce fuma ceea ce părea a fi o ţigară cu marijuana. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite