Madonna, dată în judecată de doi fani. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Madonna (61 de ani) a fost dată în judecată de doi fani pentru că a început două concerte din New York cu o întârziere de trei ore.

Andrew Panos şi Antonio Velotta au iniţiat procesul împotriva artistei şi a promoterului Live Nation, după ce Madonna a apărut cu trei ore întârziere la concertele de la Brooklyn Academy of Music din New York, în septembrie şi octombrie 2019, potrivit NME citat de news.ro. 

În documentele depuse la Curtea Supremă din Brooklyn, cei doi bărbaţi susţin că au rămas blocaţi în oraş. Din cauza startului întârziat al concertelor, ei nu au mai putut ajunge la timp să ia trenurile şi alte mijloace de transport, pentru că show-urile s-au încheiat după ora 01.00. În plus, asta le-a afectat programul de lucru de a doua zi. Ei cer daune şi plata taxelor de judecată.

Nu e prima dată când diva pop este dată în judecată din acelaşi motiv. În noiembrie 2019, Nate Hollander, un bărbat din Florida, a dat-o în judecată pe Madonna din cauză că artista a întârziat cu două ore momentul începerii concertului. 

Fanul reclamă faptul că ora de începere a concertului era 20.30 când a cumpărat el biletele, însă în octombrie a fost schimbată la 22.30 de organizatorii, care - potrivit plângerii depuse - nu au oferit deocamdată posibilitatea de a restitui banii celor care nu sunt dispuşi să stea atât de târziu noaptea la Miami, scrie Agerpres

Madonna a reacţionat subtil, în timpul concertului pe care l-a susţinut în Las Vegas, cu privire la procesul intentat împotriva ei. „Trebuie să înţelegeţi ceva. O regină nu e niciodată în întârziere“, a spus artista.

Madonna, în vârstă de 61 de ani, se află în prezent în turneu în Europa, unde a anulat mai multe concerte din cauza unor probleme provocate de accidentări.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi regina muzicii pop, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. 

Cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei a fost lansat în iunie 2019 şi este promovat printr-un turneu internaţional, primul, după trei ani de pauză.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri