Madonna, dată în judecată de un bărbat care şi-a cumpărat bilet la concertul ei: care e motivul. Cum i-a răspuns artista fanului său VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna FOTO Guliver/Getty Images
Madonna FOTO Guliver/Getty Images

Un bărbat a dat-o în judecată pe Madonna (61 de ani), reclamând aspecte legate de concertul pentru care îşi cumpărase bilet. Artista i-a răspuns într-un mod controversat.

Nate Hollander, un bărbat din Florida, a dat-o în judecată pe Madonna din cauză că artista a întârziat cu două ore momentul începerii concertului care va fi susţinut de aceasta. 

Fanul reclamă faptul că ora de începere a concertului era 20.30 când a cumpărat el biletele, însă în octombrie a fost schimbată la 22.30 de organizatorii, care - potrivit plângerii depuse - nu au oferit deocamdată posibilitatea de a restitui banii celor care nu sunt dispuşi să stea atât de târziu noaptea la Miami, scrie Agerpres

Bărbatul a cumpărat în august bilete pentru a merge la concertul Madonnei din 17 decembrie la sala Fillmore din Miami Beach. El susţine că a plătit 1.024,95 de dolari pentru două bilete pentru unul dintre cele şapte concerte ale turneului „Madame X“. Americanul mai susţine că nici revânzarea biletelor nu îi compensează pierderea pentru că schimbarea orei a „scăzut extrem de mult valoarea“ biletelor.

Madonna a reacţionat subtil, în timpul concertului pe care l-a susţinut la Las Vegas, cu privire la procesul intentat împotriva ei. „Trebuie să înţelegeţi ceva. O regină nu e niciodată în întârziere“, a spus artista în momentul în care se urcase pe pian şi îşi lăsa picioarele să se legene.

   

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi regina muzicii pop, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. 

Cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei a fost lansat în iunie 2019 şi este promovat printr-un turneu internaţional, primul, după trei ani de pauză.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite