Liviu Vârciu învârte roata de la „Roata Norocului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Vârciu prezintă „Roata Norocului“
Liviu Vârciu prezintă „Roata Norocului“

De la sfârşitul lunii mai celebra emisiune „Roata Norocului“ va fi difuzată din nou în România, la Kanal D! Emisiunea promite câştiguri substanţiale, în bani şi produse, divertisment, tensiune, umor şi nu în ultimul rând un prezentator charismatic, care îşi propune să descreţească frunţile românilor şi să umple buzunarele celor care au curajul să-şi încerce şansa.

Concurenţii vor putea câştiga la „Roata Norocului" de la electrocasnice, gadgeturi, bax-uri de bere, kilograme de ciocolată, piese de mobilier, produse cosmetice, jucării, până la maşini şi combustibil în cantităţi impresionante.

Cel care va prezenta show-ul de anvergură este Liviu Vârciu. El va fi şi cel care va ghida concurenţii pe tot parcursul emisiei.

„Kanal D nu inventează roata, dar reinventează «Roata Norocului». Emisiunea e un concurs în care, pentru a câştiga, românii nu trebuie să fie talentaţi sau culţi, ci trebuie să aibă măcar un dram de noroc. E un concurs pentru toată lumea! Sunt foarte bucuros că am intrat în echipa Kanal D, sunt convins că ne vom distra pe cinste alături de telespectatori şi că vom face un show de pomină, cu foarte multe premii, cu glume, fete frumoase, muzică bună şi noroc din belsug! Dacă eşti norocos şi ai şi un gram de perspicacitate, ai toate şansele să câştigi la «Roata Norocului»", a declarat Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului.

Vezi aici ce-ţi promite Liviu Vârciu


Regulile jocului

Trei concurenţi îşi pun la bătaie norocul, dar şi abilitatea de a ghici înşiruirile de litere care formează cuvinte. Roata Norocului este segmentată în 24 de spaţii, fiecare dintre acestea reprezentând sume în numerar (puncte), diferite premii şi alte elemente strategice („Pedepse",„Stai o tură", „Faliment"). Jocul se bazează pe rezolvarea puzzle-urilor de cuvinte, fiecare spaţiu gol reprezentând o litera.

Cei trei concurenti învârt pe rând Roata, încercând să nimerească o valoare în bani (puncte) pentru ca apoi să ghicească consoanele din puzzle. Cu cât numărul consoanelor ghicite este mai mare, cu atât creşte şi jackpotul concurentului. În momentul în care concurentul ghiceşte o consoană din puzzle, acesta are dreptul să mai învârtă Roata, în caz contrar cedează rândul concurentului următor.

Concurenţii pot câştiga bani, dar există şi riscul ca aceştia să se oprească la porunci precum „Stai o tura", ceea ce e de preferat în locul „Falimentului". Pentru a putea păstra banii sau premiile accumulate de-a lungul unei runde, concurenţii trebuie să soluţioneze puzzle-ul de cuvinte corespunzător fiecarei runde.

Pe parcursul desfăşurării jocului, atunci când consideră necesar, fiecare concurent poate cumpăra vocale, dacă a acumulat suma minimă cumpărării acestora.

Fiecare ediţie a concursului „Roata Norocului" are minim 4 runde şi începe cu două puzzle-uri de noroc prin care se stabileşte ordinea concurenţilor.

Emisiunea „Roata norocului" se va difuza în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la orele 20.00.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite