Lindsay Lohan, de la închisoare în „Playboy“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

După ce zilele trecute a fost condamnată pentru încălcarea termenilor de eliberare condiţionată, actriţa Lindsay Lohan va apărea luna viitoare într-un pictorial Playboy, a confirmat luni, 7 noiembrie, Steve Honig, purtătorul de cuvânt al vedetei.

UPDATE: Potrivit people.com, Lindsay Lohan va poza în Marilyn Monroe.

Hugh Hefner, fondatorul imperiului „Playboy" a declarat că „pictorialul este un omagiu clasic inspirat de originalul pictorial nud al lui Marilyn Monroe, realizat de Tom Kelly".

Nu este prima dată când actriţa o închipuie pe Monroe. În 2008, Lindsay a pozat ca sex-simbol emblematic pentru revista New York.

„Pictorialul este absolut fantastic şi va fi însoţit de un interviu, care le va permite cititorilor să vadă o altă latură a lui Lindsay", a declarat Honig. Acesta va apărea în numărul de ianuarie/februarie, iar la chioşcuri la sfârşitul lunii decembrie, a confirmat „Playboy" într-un comunicat.

„Playboy" i-a oferit actriţei 750.000 de dolari, însă Lindsay a cerut nu mai puţin de un milion de dolari. Potrivit tmz.com, contractul s-ar fi încheiat în jurul unei sume apropiate de cea cerută de vedetă.

Speculaţiile despre o eventuală şedinţă foto Playboy au captat atenţia mass-media în ultimele săptămâni, timp în care Lohan a fost sufocată de problemele juridice. Actriţa americană a fost eliberată din închisoarea Century Regional Detention Facility din oraşul californian Lynwood, după ce a petrecut mai puţin de cinci ore la închisoare, din condamnarea de 30 de zile pe care o primise la începutul lunii noiembrie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite