Lindsay Lohan, condamnată din nou: trei luni la dezintoxicare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lohan în instanţă împreună cu avocatul său, Mark Heller FOTO Reuters
Lohan în instanţă împreună cu avocatul său, Mark Heller FOTO Reuters

Lindsay Lohan a primit o sentinţă de 90 de zile la dezintoxicare pentru accidentul auto pe care l-a provocat în vara trecută, la Los Angeles. Lohan (26 de ani) a acceptat înţelegerea propusă pentru a evita un nou proces.

Actriţa a recunoscut că a şofat iresponsabil şi că a minţit un poliţist, pentru ca justiţia să renunţe la acuzaţiile de obstrucţionare a legii. În pedeapsă au fost incluse 30 de zile de muncă în folosul comunităţii şi 18 luni de terapie. Prin ordin judecătoresc, actriţa este obligată să se înscrie într-un program de reabilitare până pe data de 2 mai.

Din cauza faptului că Lohan a întârziat  două ore la audiere, termenul de eliberare condiţionată s-a prelungit cu încă doi ani.

Dacă actriţa va respecta înţelegerea, va putea evita cele 180 de zile de încarcerare pentru violarea eliberării condiţionate dintr-un alt caz în care este ecuzată.

Anul trecut, ea a fost condamnată la patru luni de închisoare în urma furtului unui lanţ în valoare de 2.500 de dolari dintr-un magazin din Los Angeles.

Cariera actriţei  este într-un con de umbră, aceasta încercând cu disperare să-şi reabiliteze imaginea prin apariţia în filme precum „Machete“ (la a cărui premieră nu a putut merge din cauza problemelor cu legea) şi „Liz şi Dick“. Interpretarea legendarei actriţe Elizabeth Taylor i-a atras lui Lohan critici din partea specialiştilor. În următorul său proiect, „The Canyons“, Lohan va juca alături de starul porno James Deen.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite