„Las Fierbinţi“, comedie marca Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre noutăţile incluse în grila de primăvară a Pro TV se află trei producţii care au potenţial de a atrage audienţă pentru postul din Pache Protopopescu.

„MasterChef", un format internaţional de succes dedicat gătitului, care va debuta în martie şi al cărui premiu este deosebit de atractiv -  50.000 de euro; show-ul „Românii au talent", aflat la al doilea sezon, care va începe în februarie, şi serialul de comedie „Las Fierbinţi".

Producţia are subiect specific românesc, cu dialoguri spumoase, o coloană sonoră inedită şi personaje remarcabile. Potrivit unui comunicat al postului, serialul va fi difuzat „în curând" la Pro TV. „Las Fierbinţi" spune poveşti rurale extrem de amuzante, dar autentice. Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară după reguli ancestrale, lent, fără un scop precis, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne.

Un paradis imaginat de Mimi Brănescu

„Las Fierbinţi", serial realizat după un scenariu de Mimi Brănescu, dezvăluie un univers plin de contradicţii comice şi savoare locală, cu evenimente amuzante în care se împletesc vieţile localnicilor, de la poliţist şi primar până la patronul de birt şi şmecherul satului.
Din distribuţia serialului „Las Fierbinţi", regizat de Dragoş Buliga şi Constantin Popescu, fac parte actorii Gheorghe Ifrim, Costi Diţă, Adrian Văncică, Leonid Doni sau Mihai Bobonete (acesta poate fi urmărit şi în „Serviciul Român de Comedie", la Pro TV). 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite