Larry Hagman, din nou în rolul lui J.R. în „Dallas“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul, care va împlini anul acesta vârsta de 80 de ani, îl va reînvia pe egocentricul afacerist texan. Noul serial, care va fi o continuare a celebrului „Dallas“, va prezenta povestea lui John Ross (fiul lui J.R. şi Sue Ellen), şi a lui Christopher, băiatul adoptat de Bobby şi de Pamela.

Pregătirile pentru noua serie „Dallas" au început deja, iar în prezent se lucrează la episodul-pilot. Astfel că, în primul episod, scris de scenarista Cynthia Cidre, J.R. Ewing este internat într-un sanatoriu de nebuni, imobilizat la pat şi fără să mai fi vorbit cu cineva de ani de zile. Despre postura în care este pus personajul său - categoric diferită faţă de cea a arogantului şi impunătorului magnat texan, cu care îşi obişnuise telespectatorii -  Larry Hagman spune că nu-l deranjează:

„Sunt de acord cu tot ceea ce producătorii vor să facă cu personajul meu. Dar vă avertizez că îmi voi reveni şi voi provoca mai mult scandal decât până acum".

Actorul a mai adăugat: „Nu am semnat niciun contract, dar le-am dat acordul meu verbal, ceea ce este de ajuns", a declarat Hagman pentru presa de peste Ocean. Presa străină susţine că filmările vor începe în vara acestui an, iar premiera noii serii va avea loc în toamna lui 2011. Serialul va fi difuzat de postul american TNT.

Kiefer Sutherland, un posibil rol

În serial ar mai putea apărea şi Patrick Duffy, interpretul lui Bobby Ewing, fratele mai mic al petrolistului J.R. Ewing, dar şi Linda Gray (Sue Ellen Ewing). De asemenea, alte nume speculate, dar încă neconfirmate, pentru noii protagonişti ai serialului, sunt cele ale actorilor Kiefer Sutherland şi Josh Holloway („Lost") , care ar putea să-i interpreteze pe cei doi urmaşi ai imperiului Ewing: John Ross, fiul lui J.R. şi Christopher, fiul adoptat de Pamela şi Bobby. Actriţele Jennifer Love Hewitt şi Ali Larter („Final Destination") ar fi opţiunile producătorilor pentru partenerele celor doi protagonişti.

Nici în această nouă serie nu vor lipsi intrigile şi lupta pentru putere şi pentru bani dintre membrii bogatei familii texane, care au atras între anii 1978 şi 1991 (cât a fost difuzat serialul), audienţe-record în rândul americanilor.

„Dallas" a fost tradus şi dublat pentru a rula în peste 90 de ţări, iar unul dintre episoadele-cheie ale serialului, numit „Who Shot J.R.? ", a fost vizionat de peste 90 de milioane de americani. La nivel mondial însă, recordul pentru acest episod este mult mai mare: 360 de milioane de telespectatori. 

"Vă avertizez că îmi voi reveni şi voi provoca mai mult scandal decât până acum."
Larry Hagman
actor

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite