Kylie nu ştie de ce lumea îi admiră fundul

0
0

Dupa ce ani la rând a promovat o imagine de vedetă sexy, prin atitudine şi prin haine care să-i pună în evidenţă trupul, Kylie Minogue (foto) spune că, de fapt, ea nu e ceea ce pare a fi.

Pe scurt, australianca de 42 de ani a declarat recent în „The Sun" că binecunoscutul ei posterior, admirat de femei şi de bărbaţi deopotrivă, datorită formei perfecte, ar fi rezultatul unor tehnici realizate de specialiştii în efecte vizuale.

„Nu înţeleg de ce e lumea atât de înnebunită după posteriorul meu. Nu este chiar atât de sexy. Există anumite trucuri pe care le folosim atunci când filmăm un videoclip", a spus senină artista.

În urmă cu câţiva ani, Kylie îşi jura în barbă că nu va mai apărea atât de des în ipostazele sexy din apariţiile pe posturile muzicale. Sunt memorabile scenele din clipurile „On A Night Like This", în care, la final, Kylie rămâne doar într-o pereche de bikini roz aprins, dar şi cele din „Spinning Around" (2000), unde dansează lasciv, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi aurii. Vedeta şi-a ţinut promisiunea până de curând, când a filmat un nou videoclip la melodia „All The Lovers".

Se plânge că are gleznele groase

În videoclipul care promovează albumul „Aphrodite", unde ea îşi afişează din nou trupul în toată splendoarea, inclusiv posteriorul care a rămas la fel de obraznic şi bombat, cel puţin din ceea ce se vede în fotografii şi înregistrări.

Nu este prima dată când Kylie Minogue recunoaşte că fizicul ei atât de admirat nu este perfect. Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani unei reviste pentru femei, miniona australiană povestea că a apelat la injecţiile cu botox pentru a scăpa de riduri şi nu ezita să se plangă că are gleznele groase. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite