Kirsten Dunst, în rolul solistei trupei Blondie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kirsten Dunst
Kirsten Dunst

Actriţa Kirsten Dunst ar putea interpreta rolul solistei trupei Blondie, Debbie Harry, într-un film biografic, potrivit thesun.co.uk.

„Debbie a vrut să amânăm pentru o vreme acel proiect. Însă peste un an sau doi, ar putea să vrea din nou să facem acest film. Mi-ar plăcea să interpretez rolul ei", a declarat recent actriţa, într-un interviu. Proiectul apăruse pentru prima oară în urmă cu trei ani.

Dunst, interpreta lui Mary Jane Watson, iubita lui Spiderman din trilogia cu acelaşi nume, a declarat că este visul ei să interpreteze o legendă a muzicii.

„Muzica este una dintre pasiunile mele. Dacă nu aş fi fost actriţă, probabil aş fi cântat într-o trupă sau la un instrument", a mai spus actriţa în vârstă de 28 de ani. Kirsten Dunst s-a lansat cu rolul unei vampiriţe-copil în filmul „Interviu cu un vampir", în care a jucat alături de Tom Cruise şi de Brad Pitt.

Ea a mai apărut în filme precum „Marie Antoinette" şi „Sinuciderea fecioarelor". Momentan, Dunst lucrează la pelicula „Melancholia", regizată de Lars Von Trier.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite