Kevin Costner filmează în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Kevin Costner (56 de ani) va reveni, marţi, în România, pentru a realiza o miniserie TV produsă de postul History Channel, în colaborare cu Castel Film. Filmările vor avea loc în comunca Dragoslavele din judeţul Argeş.

În serial este vorba despre rivalitatea dintre două familii, Hatfield şi McCoy, acţiunea desfăşurându-se în primii ani după închierea Războiului Civil din Statele Unite. Conflictul dintre cele două clanuri a durat mai bine de un secol şi a fost presărat cu crime, intrigi şi poveşti de dragoste.

„Am ales zona pentru că am realizat un film în judeţul Argeş, iar Dragoslavele a fost aleasă deoarece relieful în care se vor filmă scenele de bătălie este identic cu cel din America", a declarat Lelie Greif, producătorul general al filmului.

Conducerea Castel Film realizează un casting pentru mai multe roluri secundare, care vor fi interpretate de actori români, mulţi dintre săteni urmând să joace şi ei ca figuranţi în peliculă.

Echipa de filmare fomată din 22 de americani se va caza timp de trei zile la o pensiune din localitatea argeşeană Lereşti, iar filmările vor fi realizate de marţi până joi inclusiv.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite