Katy Perry a fost moaşă pentru prima oară în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katy
Perry a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare,
precum „Teenage dream“ sau „Firework“ FOTO Reuters
Katy Perry a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum „Teenage dream“ sau „Firework“ FOTO Reuters

Katy Perry a fost moaşă pentru prima oară în viaţă. Cântăreaţa a asistat cu entuziasm la o naştere şi a postat pe Twitter că a avut parte de „un miracol“, scrie contactmusic.com.

„În sfârşit pot să adaug în CV-ul meu următoarea precizare: «oferă ajutor mamelor la naştere, în sufragerie». A fost un miracol. Puteţi să-mi spuneţi mătuşa Katy“, a scris cântăreaţa în vârstă de 29 de ani pe contul ei de Twitter. Chiar dacă nu a precizat cu exactitate pe cine a ajutat, în urmă cu un an, sora acesteia, Angela Hudson, a dezvăluit faptul că este însărcinată, motiv pentru care aceasta pare să fie cea care a avut nevoie de ajutorul artistei.

Pe de altă parte, Katy Perry a avut parte şi de evenimente mai puţin favorabile, ea fiind acuzat de mai mulţi musulmani că „portretizează blasfemia“ în videoclipul celei mai noi piese ale sale, „Dark Horse“, în care artista americană joacă rolul unei regine egiptene care îşi dezintegrează peţitorii, transformându-i în nisip.

Într-una dintre secvenţele videoclipului se putea observa un moment în care unul dintre peţitori, care purta un pandantiv pe care era scris în limba arabă „Dumnezeu“, este, la rândul lui dezintegrat. În prezent, însă, videoclipul apare editat, imaginea considerată ofensatoare fiind eliminată. Cu toate acestea, Shazad Iqbal, un musulman din oraşul britanic Bradford, a lansat o petiţie online în care solicită ca acel videoclip să fie retras de pe platforma YouTube, acolo unde, la momentul lansării, pe 20 februarie, a generat 37,8 milioane de vizualizări. Peste 60.000 de persoane au semnat deja această petiţie, afirmând că videoclipul piesei „Dark Horse“ este ofensator.

Cântecul face parte de pe albumul „Prism“, cel de-al patrulea material discografic al artistei americane, lansat în 2013. Katy Perry a crescut într-o casă de creştini devotaţi, iar ambii ei părinţi sunt pastori penticostali. Ea a început să cânte muzică gospel creştină înainte de a-şi lansa cariera în muzica pop. Artista americană a declarat într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru revista Marie Claire că, deşi nu se identifică cu nicio religie, simte „o conexiune profundă cu Dumnezeu“.

Katy Perry a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum „Teenage dream“, „Firework“, „California Gurls“, „E.T.“, „Hot N Cold“ şi „I Kissed a Girl“, extrase de pe albumul ei de debut „One Of The Boys“ din 2008 şi de pe albumul „Teenage Dream“ din 2010.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite