Katie Holmes, divorţ pe telefon de unică folosință

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    Katie Holmes şi-a planificat divorţul - FOTO: Mediafax
Katie Holmes şi-a planificat divorţul - FOTO: Mediafax

Katie Holmes şi-a regizat divorţul de Tom Cruise printr-un scenariu demn de un thriller hollywoodian, folosind cartele detaşabile pentru telefon, potrivit ,,Los Angeles Times“, citată de omgyahoo.com.

Iniţial actriţa şi-a suprins partenerul atunci când a intentat actele de divorţ, la momentul respectiv Cruise fiind la mii de kilometri distanţă, în Islanda. Potrivit publicaţiei citate, Holmes nu a folosit un telefon obișnuit, ci a împrumutat de la un prieten un dispozitiv de unică folosinţă pentru a se consulta cu avocaţii săi din New York.

Katie Holmes a obţinut luni, 9 iulie, custodia fetiţei, însă până în acel moment a colaborat cu trei firme de avocatură din trei state diferite pentru a fi sigură că nu există niciun risc să-și piardă copilul. La început, actriţa a cerut custodie unică, iar datorită procedurilor favorabile a optat pentru desfacerea căsătoriei în California.

Conform înțelegerii cu fostul ei soț, artista va avea control total asupra educaţiei micuței Suri (6 ani), pe care intenţionează să o trimită la o şcoală particulară în toamna aceasta. De asemenea, Holmes vrea să-şi ţină fiica departe de tot ceea ce înseamnă scientologie, cult controversat al cărui membru este Tom Cruise.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite