Katherine Jackson a vorbit pentru prima oară despre tentativa de sinucidere a nepoatei sale, Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama regelui pop spune că Paris Jackson (15 ani) primeşte tratament de specialitate şi se simte mult mai bine, după ce, în luna iunie, şi-a tăiat venele şi a luat o supradoză de pastile. Deşi verişoara lui Paris a zis că adolescenta a încercat să-şi pună capăt zilelor din cauza regulilor stricte impuse de bătrână, Katherine Jackson a recunoscut că nu-şi doreşte decât fericirea nepoţilor.

„Se află într-un loc bun, unde primeşte ajutorul de care are nevoie. Ea se simte mult mai bine, iar tratamentul este benefic“, a declarat pentru revista „Hello“ bătrâna în vârstă de 83 de ani.

Katherine Jackson împarte cu nepotul ei mai mare, T.J., custodia legală a adolescentei şi a fraţilor săi, Prince (16 ani) şi Blanket (11 ani). „Este dificil pentru mine, foarte dificil. Tot ce-mi doresc este ca aceşti copii să fie fericiţi. În seara în care Michael a murit, Paris a plâns şi mi-a zis: «Vreau să mă duc, să-l văd pe tata, nu vrea să trăiesc fără el»“, şi-a amintit mama regelui pop.

paris jackson twitter

Bătrâna, responsabilă de criza nepoatei?
În luna iunie, Tanay Jackson, verişoara lui Paris şi fiica lui Tito Jackson, a spus că adolescenta a încercat să se sinucidă din cauza regulilor stricte din casa bătrânei, unde a locuit din 2009, cu cei doi fraţi, Prince şi Blanket. „Paris nu era fericită să locuiască cu bunica mea şi era foarte stresată. Există reguli în acea casă şi nu toată lumea e dispusă să le urmeze. Îi înţeleg chinul. Înţeleg cum stau lucrurile cu familia tatălui meu“, a zis Tanay Jackson, citată de „The Sun“.

paris jackson twitter

Verişoara lui Paris a precizat că stilul de viaţă pe care şi-l doreşte fiica regelui pop nu corespunde cu valorile şi credinţele martorilor lui Iehova, religie de care Katherine Jackson aparţine. 

Paris Jackson AFP

Katherine Jackson ştie că educaţia pe care le-o oferă celor trei este diferită de cea pe care Michael Jackson le-a transmis-o copiilor, din perioada în care ieşeau în public fiind acoperií cu măşti şi pături (în cazul lui Blanket). „Erau foarte ocrotiţi când Michael trăia. M-am gândit mult la asta şi mi-am zis că nu am de gând să-i cresc aşa (cu măşti – n. r.). El încerca să-i protejeze“, a mai zis Katherine Jackson despre artistul care a murit pe 29 iunie 2009 şi care a rămas, pentru ea, „un tată şi un fiu foarte bun“.

Paris Jackson a încercat să-şi ia viaţa la începutul lunii iunie, când a fost spitalizată de urgenţă. Pe lângă declaraţiile tinerei Tanay Jackson, sursele apropiate adolescentei susţin că Paris a încercat să se sinucidă atunci când a aflat că ea şi fraţii săi nu au acelaşi tată biologic. „Paris şi-a dorit întotdeauna să creadă că Michael a fost tatăl ei, dar a fost conştientă că asta nu este adevărat“, a declarat un apropiat al familiei Jackson. „A avut certitudinea că ea şi Prince sunt fraţi, ea întotdeauna l-a admirat pe băiat. Aflarea veştii a fost un şoc“, a explicat aceeaşi persoană. 

image

În timpul audierii la procesul împotriva companiei AEG Live, organizatoarea turneului This Is It, mama lui Michael Jackson a depus o mărturie emoţionantă şi a izbucnit în lacrimi de mai multe ori, acuzându-i pe reprezentanţii AEG că nu i-au acordat ajutor fiului său bolnav.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite