Kate Middleton ar putea avea o fetiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o întâlnire publică, Kate Midlleton a fost pe punctul de a dezvălui sexul copilului pe care îl va naşte în vară. Entuziasmată că a primit un cadou, ducesa a mulţumit în numele fetiţei sale.

Potrivit „The Sun“, aflată în Grimsby, Marea Britanie, ducesa de Cambridge a primit un ursuleţ de la o femeie. „Mulţumesc, i-l voi dărui fe... copilului meu“, i-a răspuns Middleton admiratoarei.

O altă femeie care s-a aflat lângă ducesă atunci când ea a primit cadoul a confirmat că ducesa a fost pe punctul de a recunoaşte că aşteaptă o fetiţă. „Apoi s-a oprit şi s-a corectat, spunând «copil», în loc de «fetiţ㻓, a spus martora. „Toată lumea i-a dăruit flori, a surprins-o faptul că a primit un ursuleţ“, a completat o femeie în vârstă de 67 de ani. „Sunt convinsă că va avea o fetiţă, altfel nu ar fi rostit instinctiv «fe...»“, a analizat ea.

Cu toate acestea, Kate Middleton (31 de ani) încă nu a spus în public care va fi sexul copilului pe care îl aşteaptă cu prinţul William. Al treilea moştenitor la tronul Marii Britanii se va naşte în iulie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite