Johnny Depp se simte boicotat de Hollywood după ce a pierdut procesul împotriva tabloidului The Sun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Depp FOTO Shutterstock
Johnny Depp FOTO Shutterstock

Actorul american Johnny Depp a declarat într-un interviu acordat The Sunday Times că se simte boicotat de Hollywood după ce a pierdut procesul împotriva tabloidului britanic The Sun.

Depp, care a jucat cel mai recent rolul principal în „Minamata”, film a cărui premieră a fost amânată, vede căderea sa în dizgraţia Hollywoodului ca „o absurditate a matematicii media”.

El interpretează în film rolul fotojurnalistului american W Eugene Smith, care a ajutat la dezvăluirea impactului devastator al contaminării cu mercur în comunităţile de coastă japoneze în anii 1970.

După ce a pierdut procesul intentat The Sun, care l-a numit „wife-beater” (bătăuş de soţie, n.r.) într-un articol despre el şi Amber Heard, care a intentat divorţul în 2016 acuzându-l de agresiune, MGM a decis să amâne pe termen nelimitat premiera filmului regizat de Andrew Levitas, care fusese stabilită pentru februarie 2021. În plus, Depp a fost forţat să renunţe la rolul din franciza „Fantastic Beasts”.

Actorul în vârstă de 58 de ani a declarat: „Unele filme ating oamenii şi asta îi afectează pe cei din Minamata şi pe cei care trec prin lucruri similare. Şi pentru ce... pentru că Hollywood-ul mă boicotează pe mine? Un singur om, un actor într-o situaţie neplăcută şi încurcată  în ultimii ani?”. El a precizat că va continua să încerce să facă lumină în ceea ce priveşte acuzaţiile care îi sunt aduse de fosta soţie.

Johnny Depp va fi recompensat la festivalurile de film de la Karlovy Vary (20 - 28 august) şi San Sebastian (17 - 25 septembrie) cu trofee pentru întreaga activitate. Ambele au fost criticate pentru asta, însă şi-au menţinut decizia de a recunoaşte „contribuţia lui extraordinară la cinematografie”.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite