Jessica Simpson este însărcinată din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jessica Simpson va deveni din nou mamă FOTO Shutterstock
Jessica Simpson va deveni din nou mamă FOTO Shutterstock

După ce zvonurile despre o sarcină a cântăreţei americane Jessica Simpson au circulat în presa internaţională în ultimele săptămâni, artista a confirmat vestea în stilul ei propriu.

Jessica Simpson a postat chiar în prima zi de Crăciun, pe contul său pe Twitter, o poză cu fetiţa ei, care stă pe nisip, unde sunt scrise cuvintele: sora cea mare.

Artista în vârstă de 32 de ani şi logodnicul ei, Eric Johnson, au devenit părinţii micuţei Maxwell în luna mai a acestui an. Jessica Simpson iubeşte să facă anunţuri-surpriză, mai ales de sărbători. Ea a anunţat că va deveni mamă pentru prima dată tot pe contul ei de Twitter, în 2011, de Halloween.

În timpul sarcinii, cântăreaţa s-a îngrăşat foarte mult, ajungând să cântărească 95 de kilograme. La scurt timp, ea a devenit imaginea firmei Weight Watchers şi s-a angajat că va reveni la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, urmând să primească în schimb patru milioane de dolari. Cu un regim strict şi cu mult antrenament a reuşit să revină la forma fizică ce a conscrat-o şi a slăbit 30 de kilograme în ultimele luni.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite