Kate şi William încalcă tradiţia de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
William şi Kate vor petrece Crăciunul alături de familia Middleton FOTO Reuters
William şi Kate vor petrece Crăciunul alături de familia Middleton FOTO Reuters

Ducesa de Cambdridge, Kate, şi soţul ei, prinţul William, vor pretrece acest Crăciun alături de familia Middleton şi nu alături de membrii Casei Regale britanice, potrivit people.com.

Cei doi încalcă anul acesta tradiţia - evident, cu acordul Reginei Elisabeta a Marii Britanii - însă au circumstanţe atenuante: ducesa, care suferă de greţuri severe din cauza sarcinii, are nevoie de linişte şi odihnă.

Kate şi William îşi vor petrece sărbătorile la reşedinţa familiei ducesei, în Bucklebury, Berkshire, au anunţat reprezentanţii Casei Regale britanice. Anul trecut, cei doi şi-au petrecut Crăciunul la palatul Sandringham. Atunci, ducesa de Cambridge a primit sute de scrisori de la admiratori.

Decizia celor doi de a nu sărbători Crăciunul în cadru oficial a fost aprobată de Regina Elizabeth a II-a şi de către Ducele de Edinburgh.

Ducesa de Cambdridge şi Prinţul William au anunţat la începutul acestei luni că vor deveni părinţi anul viitor. Kate are însă o sarcină cimplicată şi a fost internată câteva zile în spital după ce a fost diagnosticată cu o formă severă de greţuri matinale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite