Jerry Seinfeld i-a mulţumit lui Mark Zuckerberg pentru numărul record de persoane care i-au urmărit show-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comediantul Jerry Seinfeld (60 de ani) i-a mulţumit lui Mark Zuckerberg (30 de ani), fondatorul Facebook, pentru succesul pe care l-a avut debutul sezonului cinci al show-ului online „Comedians in Cars Getting Coffee“, scrie „Business Insider“.

Jerry Seinfeld, care s-a alăturat reţelei sociale în luna octombrie a acestui an, nu a specificat numărul de persoane care au vizionat primul episod al noului sezon „Comedians in Cars Getting Coffee“, însă a publicat o captură foto a unui mesaj, postat pe 6 noiembrie, în care vorbea despre premiera show-ului, care a fost vizionat de un număr impresionant de 12,2 milioane de internauţi, mai notează „Business Insider“.

Comediantul american a ţinut să-i mulţumească personal lui Mark Zuckerberg, prin intermediul Facebook-ului, bineînţeles, pentru reţeaua socială care l-a ajutat să-şi promoveze serialul. 

„Dragă Mark Zuckerberg, sunt recent adoptat de Facebook. Încă învăţ căile tale. Dar ieri, premiera celui de-al cincilea sezon al show-ului nostru Comedians In Cars Getting Coffee a avut cel mai mare număr de vizualizări dintre toate episoadele pe care le-am publicat până acum şi se pare că Facebook a avut o mare contribuţie. Cred că tu ai avut de-a face“, a scris Seinfeld. 

La rândul lui, Zuckerberg i-a mulţumit şi i-a urat bun venit, în timp ce comentariul unui fan – „Facebook: un website despre nimic!“ (aluzie la „Seinfeld“, considerat „serialul despre nimic“ – n.red.) – a devenit viral. 

Seria „Comedians In Cars Getting Coffee“ este difuzată exclusiv pe internet şi mizează pe o reţetă simplă, dar de succes: conversaţiile „spumoase“ cu invitaţi celebri. Dacă „Seinfeld“ a devenit celebru şi pentru că fost un serial „despre nimic“, definiţie dată chiar de Jerry Seinfeld, „Comedians In Cars Getting Coffee“ este bazat, la rândul lui, pe o idee simplă. În fiecare episod, Jerry Seinfeld conduce o maşină, având câte un invitat cu care discută lucruri cotidiene. Şueta continuă într-o cafenea, unde cei doi iau prânzul. Episoadele au o durată de 11-12 minute, sunt difuzate pe site-ul comediansincarsgettingcoffee.com, iar printre invitaţii de până acum se numără actorul Alec Baldwin, comicul Ricky Gervais şi Larry David (co-producătorul serialului „Seinfeld“).


Mai puteţi citi şi:

FOTO 25 de ani de „Seinfeld“: serialul „despre nimic“ ce a schimbat umorul Atunci când comediantul Jerry Seinfeld a spus că va face „un serial despre nimic“ – astăzi cel mai des întâlnit clişeu despre producţia de la NBC – nimeni nu s-a gândit că totul se va transforma într-un fenomen. De fapt, despre „Seinfeld“ se spune că a schimbat faţa umorului.

VIDEO Jerry Seinfeld se întoarce. Comicul şi-a mutat umorul pe internet Jerry Seinfeld, creatorul serialui care „a schimbat umorul“, a revenit cu un nou proiect, „Comedians In Cars Getting Coffee“. Seria este difuzată exclusiv pe internet şi mizează pe o reţetă simplă, dar de succes: conversaţiile „spumoase“ cu invitaţi celebri.

VIDEO Reuniunea „Seinfeld“ s-a petrecut la Super Bowl „Proiectul secret“ anunţat de Jerry Seinfeld, creatorul şi unul dintre protagoniştii serialului de succes „Seinfeld“, a fost dezvăluit în cadrul celei de-a 48-a Finală a Campionatului American de Fotbal.

VIDEO Jerry Seinfeld i-a ironizat pe publicitarii care l-au premiat Jerry Seinfeld a spus întotdeauna lucrurilor pe nume, mai în glumă, mai în serios. La fel a procedat atunci când a primit un premiu la o gală de publicitate, unde a declarat, în discursul de acceptare, că iubeşte „industria advertisingului pentru că iubeşte minciuna“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite