Jeremy Clarkson, despre şoferii care conduc maşini Dacia: „Oameni care n-au văzut asfalt în viaţa lor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeremy Clarkson, nemulţumit de serviciile taximetriştilor din Londra
Jeremy Clarkson, nemulţumit de serviciile taximetriştilor din Londra

După recenta sa suspendare de la BBC, Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii „Top Gear“, a recidivat în stilul caracteristic, jignindu-i pe taximetriştii din Londra şi spunând despre şoferii de automobile Dacia că „n-au văzut asfalt în viaţa lor“.

Într-un editorial din revista „Top Gear“, starul TV i-a împărţit pe şoferii de taxi în două categorii: „imigranţii în maşinile cărora miroase a boală“ şi „şoferii de Mercedes care te jecmănesc“.

Jeremy Clarkson, suspendat de BBC

Personalitate controversată, Jeremy Clarkson (54 de ani) a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului. În ultima săptămână a avut un episod violent – a bătut un producător din echipa emisiunii pentru că i-a întârziat cina - şi a recidivat cu un articol plin de jigniri la adresa taximetriştilor din Londra.

Starul a fost suspendat de BBC, iar popularul show „Top Gear“ nu a fost difuzat în weekend-ul trecut, însă Jeremy Clarkson nu poate sta departe de scandaluri, după cum demonstrează editorialul său din cel mai recent număr al revistei „Top Gear“.

Jeremy Clarkson: „Autocarele sunt pline de beţivi care vor să te înjunghie în inimă“

„În Londra există două feluri de taximetrişti. Îl avem pe tipul care a emigrat dintr-o ţară de care n-ai auzit niciodată, a cărui maşină miroase a levănţică şi a boală, tipul care nu ştie unde merge şi oricum nu ajunge nicăieri pentru că nu pune niciodată benzină de mai mult de 2 lire sterline“, a scris Clarkson. 

În editorialul său, acesta a precizat că poţi da şi de taximetrişti buni în Londra, dar că serviciile acestora sunt exagerat de scumpe. „Avem şi şoferi îmbrăcaţi în costum, care conduc un Mercedes clasa S, care ştiu cum să ajungă la destinaţie, care sunt foarte politicoşi, dar care te taxează cu 7.500 de lire pe kilometru“, a mai scris realizatorul emisiunii „Top Gear“.

„Să analizăm ce alternative avem la a călători cu propria maşină. Avem trenul, care este excesiv de scump. În prezent costă mai mult să mergi cu trenul până la Leeds (oraş aflat la 313 kilometri nord-vest de Londra - n.red.) decât te costă să rămâi unde eşti şi să cumperi o casă. Apoi avem autocarul care este plin de boli şi beţivi care vor să te înjunghie în inimă. Putem să sărim peste bicicletă, evident, ceea ce ne lasă o singură altă opţiune: să punem pe altcineva să conducă maşina în locul nostru“, a scris Clarkson în articolul din revista britanică Top Gear.

Jeremy Clarkson, despre şoferii care conduc maşini Dacia

Jeremy Clarkson a criticat şi nordul Angliei, spunând despre şoferi că trebuie să se lupte pentru un loc de muncă cu „o jumătate de milion de Dacii înregistrate în străinătate, care sunt conduse de oameni care n-au mai văzut asfalt în viaţa lor şi care cred că limita de viteză este viteza maximă a maşinii lor  este de vreo 70 de kilometri pe oră.“

Personalitate controversată, starul a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului, mai ales din cauza unor comentarii rasiste sau jignitoare pe care le-a făcut în emisiunile sale. El nu i-a scutit nici pe români de unele comentarii maliţioase atunci când a filmat un episod din „Top Gear“ în ţara noastră.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite