Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit. Cântăreaţa a decis să preia numele soţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit FOTO Shutterstock
Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit FOTO Shutterstock

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în Nevada, la aproape două decenii după prima lor relaţie extrem de mediatizată atunci, potrivit documentelor judiciare pzblicate sâmbătă.

Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului comitatului Clark, care include oraşul Las Vegas. Potrivit documentului judiciar, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele soţului şi va fi la în acte Jennifer Affleck, potrivit BFM TV. 

Cea care este şi femeie de afaceri, cu o linie de cosmetice şi parfumuri ce-i poartă numele, a anunţat în aprilie logodna cu actorul într-un scurt videoclip. Vizibil emoţionată, ea admiră un inel cu piatră verde. 

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru "Gigli" şi relaţia dintre cele două vedete de la Hollywood a fost urmărită de foarte aproape de paparazzis. Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.  

Jennifer Lopez a fost deja căsătorită de trei ori. Cu Marc Anthony are gemeni. 

Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din "Argo" sau "Gone Girl", a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

EXCLUSIV Cum poate fi evitat dezastrul economic. Sfaturile unui expert în macroecomie

Navele ruseşti ne dau târcoale, dar în caz de urgenţă Forţele Navale Române nu prea au cu ce să riposteze

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite