Jeff Bezos, pus pe glume după ce iubita sa nu şi-a putut lua ochii de la Leonardo DiCaprio: „Leo, vino aici, vreau să îţi arăt ceva” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Jeff Bezos, al doilea cel mai bogat om de pe Pământ, a dat curs unei provocări online după ce un videoclip cu iubita sa, surprinsă la un eveniment în timp ce îi făcea ochi dulci lui Leonardo DiCaprio, a devenit viral. Miliardarul a postat o fotografie în care îl ameninţa, în spirit pe glumă, pe celebrul actor.

În imaginile suprinse la un eveniment monden, atenţia lui Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos, este toată îndreptată către Leonardo DiCaprio pe care aproape că nu vrea să îl lase să plece de lângă ea. Întreaga scenă a fost surprinsă chiar sub privirile lui Jeff Bezos.

Videoclipul a devenit viral şi l-a făcut pe miliardar ţinta ironiilor. „Găseşte pe cineva care să te privească aşa cum îl priveşte iubita lui Jeff Bezos pe Leonardo DiCaprio” sau „Când ai miliarde, dar nu eşti Leonardo DiCaprio...” - sunt doar două dintre miile de comentarii ale internauţilor pe Twitter. 

   

Miliardarul nu a stat deoparte şi a intrat în joc, transmiţându-i un mesaj lui DiCaprio. Bezos a postat o fotografie la bustul gol în care îmbrăţişează o pancartă de avertizare pe care scrie „Pericol! Stâncă abruptă!”, alături de mesajul „Leo, vino aici, vreau să îţi arăt ceva...”.

FOTO twitter

Sursa foto: Twitter

Celebrul actor nu a dat curs, până în acest moment, provocării. Jeff Bezos şi Lauren Sanchez sunt împreună de aproape trei ani. Relaţia lor a devenit oficială la începutul lui 2019, când miliardarul a anunţat că divorţează, după 25 de căsnicie, pentru a fi împreună cu fosta jurnalistă.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite