Irina Rimes, operată în ultima zi din an, după ce a ajuns la spital cu hemoragie internă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Rimes s-a filmat pe patul de spital
Irina Rimes s-a filmat pe patul de spital

Sfârşit de an pe patul de spital pentru Irina Rimes. Cântăreţa a ajuns la spital chiar înainte de Revelion şi a fost operată de urgenţă.

Anunţul privind internarea a fost făcut de Irina Rimes pe Instagram, acolo unde a postat mai multe filmuleţe şi şi-a anunţat fanii că nu mai poate susţine concertul de Revelion. 

„Bună dimineaţa, dragii mei. Bine, mai puţin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunţ că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operaţie. Să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a anunţat Irina Rimes marţi dimineaţă. 

După ce artista a ieşit din sala de operaţie, o persoană apropiată  declarat pentru protv.ro că operaţia a decurs bine şi că Irina va fi externată în scurt timp.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite