Irina Rimes a dezvăluit motivul  divorţului de Andi Bănică VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Rimes a povestit  că ea l-a cerut pe Adi Bănnică de sot FOTO: Facebook Irina Rime
Irina Rimes a povestit  că ea l-a cerut pe Adi Bănnică de sot FOTO: Facebook Irina Rime

Irina Rimes a fost căsătorită cu artistul Andi Bănică şi au divorţat în 2017. Cântăreaţa a oferit noi detalii despre motivele despărţirii lor, povestind că fostul soţ, la rândul lui artist, a fost unul dintre oamenii care i-au purtat noroc în viaţă.

„Eu am avut noroc. Mama spune să nu spui niciodată că ai avut noroc, pentru că oamenii văd asta urât, e ca şi cum ai spune - eu nu am făcut nimic în viaţa asta, dar am avut noroc. Dar mie îmi place să spun că eu am avut noroc să dau numai de oameni buni în calea mea. Şi dacă au fost oameni răi ori nu i-am observat, ori nu au reuşit să facă nimic rău, dar eu am să dau numai peste oameni frumoşi, sau poate nu neapărat erau toţi buni, dar în relaţii cu mine nu ţin minte să fi avut oameni răi care să-mi diminueze încrederea. A fost unul la un moment dat, dar şi de acolo a ieşit ceva bine”, a dezvăluit solista, invitată în podcastul lui Cătălin Măruţă „Acasă la Măruţă”.

Întrebată dacă este vorba despre fostul ei soţ. Irina a negat.

„Nu. Deci eu când citesc articolele astea, „soţul Irinei a înşelat-o cu o contabilă, i-a făcut doi copii după ce a pierdut sarcina”... Eu stăteam cu Andi la un moment dat şi ne uitam la televizor (...), la o emisiune unde se discută anume chestii de genul. Stăteau doi psihologi, un astrolog etc. să discute problema mea cu soţul meu care stătea lângă mine. 

Eram amândoi cu un pahar de vin şi ne uitam ca la film, şi râdeam ca la o comedie. (…) Nu a înşelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”, a spus solista.

Întrebată de ce s-au despărţit, ce nu a funcţionat, Irina a spus că „din păcate suntem făcuţi să căutăm altceva”. 

„Pentru că oamenii se schimbă la un moment dat în viaţă, vor altceva. Din păcate, suntem făcuţi să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu ştiu cine a spus povestea asta, nu ştiu care a fost interesul acestei persoane. Pur şi simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viaţă, dar ne-am despărţit frumos, normal, ca doi oameni maturi”, a povestit Irina. (Video, min. 52:090)

Cum s-au cunoscut Andi Bănică şi Irina Rimes. Cântăreaţa l-a cerut de soţ

„Eram în Republica Moldova, era emisiunea Fabrica de Staruri, care la noi în Republică era un show foarte cunoscut. Trebuia să stai 3 luni închis într-o casă. În fiecare săptămână era concert şi după se alegea cine mergea mai departe. (…) Acolo l-am cunoscut pe Andi. Am rămas amândoi până la final în show. După care show-ul s-a terminat. S-a terminat concursul, m-am întors acasă, aveam o facultate de terminat, şi într-o zi mă sună Cristi Tabără. 

Zice: «Irina, fă-ţi actele, fă-ţi viză. Trebuie să vii în România că vrea să semneze Cat Music cu tine».

 Zic: «Wow, contract!». (…) Urc în autobuz fără să mă gândesc unde o să stau, ce o să fac” a povestit solista.

În drum spre România, Irina a contactat mai multe cunoştinţe, dar nimeni nu a vrut să o cazeze, probabil complotând ca să apeleze la Adi, spune ea.

„Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat mă sună Andi pe mine” spune artista, mărturisind că el a şi cazat-o într-un hotel din Bucureşti, iar în următoarele zile au ieşit la câteva întâlniri. 

Irina Rimes spune că acel contract nu a existat, ci a fost un complot pentru ca ea să vină în România.

„De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el aşa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu”, a povestit Irina.

Artista a povestit, de asemenea, că ea l-a cerut pe Adi Bănică de soţ.

 „N-am mai plecat din Bucureşti. Eram îndrăgostită de Andi şi el era de mine. (…) Eu l-am cerut, de fapt. El mă cerea în fiecare zi şi eu ziceam «nu, nu, nu». Într-o zi ne-am dus pe Transfăgărăşan şi i-am zis: «Ce facem Andi, ne căsătorim sau nu ne căsătorim?». El a zis da şi peste o săptămână am fost la starea civilă. A fost frumos”, a conchis Irina.

     

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite