Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, la iUmor: „Ori astupăm gropile, ori săpăm în jurul lor, să nu se mai vadă!”

0
Publicat:

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă şi câştigătoarea sezonului şase iUmor vine la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ de la iUmor, duminică, potrivit Antena 1.

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, la iUmor. FOTO Antena 1
Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, la iUmor. FOTO Antena 1

Noua ediție de audiții iUmor o va aduce la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ pe talentata sosia Vioricăi Dăncilă şi câştigătoarea sezonului şase iUmor, iar întregul moment poate fi savurat duminica aceasta, începând cu ora 20, pe Antena 1 și AntenaPLAY, unde telespectatorii pot afla și câți dintre concurenți vor ajunge la votul publicului.

 „De fiecare dată când a venit a avut succes!” spune Cheloo.

Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo au savurat glumele prezidențiale ale Irenei Boclincă şi întreg discursul Irenei pe scena iUmor.

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, la iUmor. FOTO Antena 1
Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, la iUmor. FOTO Antena 1

„Ce aş face dacă aş afla într-o zi că sunt preşedinte? Ca şi actualul, aş rămâne mută! (...) O să fac multe pentru ţară, chiar dacă sunt împotriva ei! Pardon! Chiar dacă sunteţi împotriva mea! Am vorbit cu specialiştii în construcţii, care mi-au zis că avem două soluţii: ori astupăm gropile, ori, mai ieftin, săpăm în jurul lor, ca să nu se mai vadă!”, a spus Viorica Dăncilă, impersonată de câştigătoarea sezonului şase iUmor, Irena Boclincă.

Discursul ei politic poate fi apreciat drept unul de zile mari:

Şi dacă nu vor aştia să ne dea lumina cu bani mai puţini, o să producem propriul nostru curent. Deschidem uşa şi de la balcon, şi de la sufragerie şi gata!”.

Pe lângă întreaga serie de glume pregătită de Irena Boclincă, telespectatorii vor afla, tot duminică, și cine este juratul care a ieșit învingător în urma concursului organizat înainte de a începe ziua de filmare a audițiilor.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite