Gwyneth Paltrow nu va mai apărea în filmele Marvel. Actriţa a dat o explicaţie surprinzătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow a interpretat-o pe Pepper Potts FOTO Marvel
Gwyneth Paltrow a interpretat-o pe Pepper Potts FOTO Marvel

Actriţa americană Gwyneth Paltrow (46 de ani) a declarat, într-un interviu, că va părăsi universul filmelor Marvel după „Avengers: Endgame“, care va fi lansat în această vară.

Gwyneth Paltrow a declarat că a decis să se retragă din seria de filme Marvel şi, surprinzător pentru unii, a invocat faptul că se simte prea bătrână pentru a mai îmbrăca un costum de supererou şi pentru a face ce îi cerea personajul, scrie Variety, citat de News.ro.

„Sunt cam bătrână să mai port un costum şi să fac restul lucrurilor care vin la pachet. Mă simt foarte norocoasă că am făcut asta, pentru că, de fapt, am fost convinsă să fac asta. Eram prietenă cu Jon Favreau (regizorul «Iron Man» - n.r.). A fost o experienţă minunată să fac primul «Iron Man», apoi să văd cât de important a devenit pentru fani“, spune Gwyneth într-un interviu acordat publicaţiei citate.

Gwyneth Paltrow a avut şapte apariţii în rolul personajului Pepper Potts, care în primul film, „Iron Man“ (2008), a apărut drept asistenta personală a lui Tony Stark, interpretat de Robert Downey Jr. Actriţa şi-a reluat rolul în următoarele filme Marvel, personajul ei devenind directorul executiv al companiei Stark Industries şi, în cele din urmă, iubita lui Tony Stark.

Deşi nu se vede jucând în alte continuări, Paltrow a dat de înţeles că ar fi dispusă să aibă apariţii scurte în viitoarele producţii: „Dacă îmi cer să mă întorc pentru o zi, voi fi întotdeauna acolo dacă au nevoie de mine“.

Ea a acordat interviul pentru a marca 20 de ani de la Oscarul primit pentru rolul din „Shakespeare in Love“. „Cred că filmele şi afacerea din jurul lor s-au schimbat foarte mult în ultimii 20 de ani. Nu cred că vreunul dintre filmele pentru care sunt cunoscută ar mai fi făcut astăzi“, declară Paltrow.

   

În prezent, actriţa se dedică brandului ei de lifestyle, Goop, fiind CEO-ul companiei. Paltrow s-a căsătorit recent cu Brad Falchuk, co-creator al „American Horror Story“, în vârstă de 47 de ani. Înainte, ea a fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, timp de 11 ani. Cei doi au divorţat în 2014. Împreună cu Martin are doi copii - Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Şi pentru Chris Evans (37 de ani) Avengers 4 este ultimul film Marvel, potrivit Cinemagia. Starul a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care mulţumeşte publicului şi tuturor celor implicaţi în producţiile Marvel în care a apărut personajul său, Captain America. 

„Am încheiat în mod oficial filmările la Avengers 4. A spune că a fost o zi plină de emoţie este prea puţin. A fost o onoare pentru mine să interpretez vreme de opt ani acest rol. Mulţumesc publicului, celor din faţa şi celor din spatele camerelor pentru amintiri. Vă sunt recunoscător pe vecie“, a fost mesajul actorului. 

„Avengers 4“, numit oficial „Avengers: End Game“, va fi lansat pe marile ecrane pe 3 mai 2019.

     

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite