Gwyneth Paltrow, dată în judecată pentru că ar fi accidentat un pensionar şi a fugit. Mărturia bărbatului, care-i cere actriţei despăgubiri uriaşe FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow FOTO Guliver/Getty Images
Gwyneth Paltrow FOTO Guliver/Getty Images

Gwyneth Paltrow (46 de ani) a fost acuzată într-un nou proces că a accidentat un fost medic pe o partie de ski din Utah, în urmă cu trei ani. Actriţa i-ar fi rupt câteva coaste şi i-ar fi provocat bărbatului o contuzie cerebrală, părăsindu-şi victima, fără să ceară ajutor.

Terry Sanderson, fost optometrist în vârstă de 72 de ani, a povestit, în cadrul unei conferinţe de presă, cum actriţa Gwyneth Paltrow l-a accidentat pe o pârtie de ski pentru începători, scrie abc.net. 

Sanderson a afirmat că schia în Deer Valley Resort Park City, Utah, în februarie 2016, când vedeta americană, pierzând controlul, a intrat în el cu putere. Amândoi au căzut la pământ, însă Gwyneth s-a ridicat şi apoi s-a îndepărtat, lăsându-l pe Sanderson să zacă grav rănit. 

Bărbatul susţine că şi-a rupt mai multe coaste în urma accidentului şi a avut o contuzie cerebrală. 

   

image

Terry Sanderson FOTO AP

O persoană care a asistat la accident i-a relatat ulterior lui Sanderson că cea care l-a lovit a fost Gwyneth Paltrow. Martorul povesteşte că actriţa, care era însoţită de un instructor, l-a lovit din spate pe Sanderson, care a aterizat cu faţa în zăpadă, inconştient. În acel moment, instructorul i-ar fi strigat „Ce ai făcut, ce ai făcut?“, după care au părăsit amândoi locul incidentului, fără să verifice starea de sănătate a victimei. 

Actriţa a reacţionat, prin intermediul avocatului ei, şi a declarat că „procesul este unul nemeritat şi că speră să fie achitată“. Sanderson îi cere actriţei despăgubiri în valoare de 3,1 milioane de dolari. 

Victima mărturiseşte că actriţa nu numai că l-a accidentat grav, dar l-a şi părăsit imediat după accident, fără să ceară niciun fel de ajutor sau să se intereseze de starea lui. În plus, instructorul de ski care o însoţea pe actriţă a declarat că Paltrow nu este responsabilă pentru accident, se arată în dosarul depus în instanţă. 

Bărbatul a dat în judecată şi resortul de ski, iar reprezentanţii acestuia au refuzat să ofere declaraţii. 

Terry Sanderson a mărturisit şi de ce a dat-o în judecată pe actriţă după trei ani de la accident. Bărbatul mărturiseşte că a întârziat procesul din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat după accident. 

Victima mai spune că a luat legătura între timp cu actriţa, prin intermediul avocatului ei, iar aceasta a refuzat să-i ofere orice compensaţie sau măcar să-şi ceară scuze, ba chiar a fost ameninţat el însuşi cu un proces. Acum, Sanderson afirmă că nu o dă în judecată pe vedeta americană cu scopul de a obţine bani, având în vedere că este o celebritate, dar i se pare nedrept că nici măcar nu i-a cerut scuze pentru răul provocat. 

„Aş vrea să-mi spun adevărul, să demonstrez că am dreptate“, a declarat bărbatul. 

Avocaţii actriţei nu neagă că Paltrow ar fi fost implicată în accident, dar spun că vedeta americană nu-şi asumă nicio vină pentru ceea ce susţine bărbatul.

Actriţă şi CEO al Goop, Paltrow, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit recent cu Brad Falchuk, co-creator al „American Horror Story“, în vârstă de 47 de ani. Înainte, ea a fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, timp de 11 ani. Cei doi au divorţat în 2014. Împreună cu Martin are doi copii - Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite