Gwyneth Paltrow a dezvăluit că nu locuieşte cu soţul ei: care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Gwyneth Paltrow (46 de ani) a mărturisit că nu locuieşte cu soţul ei, regizorul şi producătorul de televiziune Brad Falchuk (48 de ani), cu care s-a căsătorit în urmă cu jumătate de an.

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au căsătorit după mai mult de trei ani de relaţie în septembrie 2018, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc în Hamptons.

Într-un interviu pentru The Sunday Times, Gwyneth Paltrow  a mărturisit că atât ea cât şi soţul ei preţuiesc propria intimitate, aşa că nu locuiesc împreună mai mult de patru zile pe săptămână, în casa actriţei. 

În restul săptămânii, Falchuck se întoarce în locuinţa sa, unde locuiesc şi cei doi copii ai lui din prima căsnicie, Brody şi Isabella.  

„Toţi prietenii mei căsătoriţi spun că acest lucru este ideal şi că nu ar trebui să schimbăm asta“, a declarat Paltrow. 

Se pare că acest stil de viaţă mai puţin obişnuit printre cuplurile căsătorite a fost aprobat de terapeuta în relaţii de cuplu a actriţei, invocând faptul că adaugă „polaritate“ căsniciei, potrivit People.  

De asemenea, cei doi proaspăt căsătoriţi au avut parte şi de o lună de miere mai puţin „tradiţională“. Paltrow şi Falchuck au fost însoţiţi în Maldive de fostul soţ al actriţei, solistul Coldplay, Chris Martin, şi de copiii celor doi. 

image

Brad Falchuck şi Gwineth Paltrow în ziua nunţii 

„Chris face parte din familie. El şi Brad sunt foarte buni prieteni“, a spus actriţa, care şi-a descris luna  de miere ca fiind una „modernă“. 

Înainte de Brad Falchuk, Paltrow a fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, timp de 11 ani. Cei doi au divorţat în 2014. Împreună cu Martin are doi copii - Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Falchuk, împreună cu Ryan Murphy, a creat, în 2009, serialul „Glee“. Cei doi au lucrat împreună la serialele „American Horror Story“ şi „Scream Queens“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite