Gestul intim făcut de Kate Middleton la Premiile BAFTA: ce i-a făcut lui William pe covorul roșu VIDEO

0
Publicat:

Prințul William și Kate Middleton au fost prezenți, duminică seară, la gala Premiilor BAFTA, la Royal Festival Hall din Londra. Prințesa de Wales a făcut senzație pe covorul roșu, relatează Metro

Prințul William, care este președinte al BAFTA din anul 2010, a urmat vedete precum Colin Farrell și Cate Blanchett pe covorul roșu de la Royal Festival Hall din Londra pentru petrecerea găzduită de Richard E. Grant. 

Cea de-a 76-a ediţie a galei premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA) a avut loc duminică seară la Londra. 

Înainte de a-și ocupa locurile, celebrul cuplu a împărtășit un moment inedit. Într-un moment de neuitat, Kate Middleton l-a atins ușor pe posterior pe soțul ei, prințul William. 

Prințesa de Wales a ales să poarte o rochie semnată de Alexander McQueen, pe care a mai purtat-o și la ediția din anul 2019. 

Rochia albă cu un singur umăr a suferit câteva modificări minore, detaliul floral de pe umăr fiind înlăturat. De asemenea, ea s-a orientat către unul dintre magazinele sale preferate, Zara, pentru accesorii. Aceasta a ales să-și completeze ținuta cu o pereche de cercei și mânuși negre. 

Kate Middleton a participat pentru prima dată la acest eveniment împreună cu soțul ei în anul 2017.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite